**Erzurum’da Ameliyat Kapasitesi Yükseliyor**
Erzurum Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir, sadece şehir merkezinde değil, aynı zamanda ilçelerdeki hastanelerde de büyük çaplı ameliyatların başarıyla gerçekleştirildiğini ifade etti.
Açıklamalarında Dikkat Çeken Vurgular
Gürsel Bedir, yaptığı açıklamada, “Şu anda Hınıs Devlet Hastanesi’ndeyiz. En karmaşık ameliyatları gerçekleştirebilecek olan hekim ve teknik altyapıya sahibiz. Oltu, Horasan gibi diğer ilçelerimizde de birçok önemli ameliyat başarıyla yapılıyor” dedi. Bedir, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma çabası içerisinde olan tüm sağlık çalışanlarına ve değerli doktorlara teşekkür ederek, “Bu şehrin geleceği için birlikte daha iyi hizmetler sunmalıyız” şeklinde konuştu.
Hizmette Kalite ve Güven
Erzurum Sağlık İl Müdürü, sağlık hizmetlerinin sadece merkezde değil, ilçelerde de etkin bir şekilde sürdüğünü belirterek, halkın sağlık ihtiyaçlarına yönelik verilen hizmetlerin önemine dikkat çekti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı