Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erzurum Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Palandöken’de Huzur Toplantısı Düzenledi

    Erzurum Emniyet Müdürü Onur Karaburun, huzur toplantılarına Palandöken ilçesinde başladı. Vatandaşlarla buluşarak güvenlik önlemlerini paylaştı. Yerel halk, park güvenliği ve motosiklet denetimleri konularında istekte bulundu. Karaburun, asayiş için halk desteğine vurgu yaptı. Okul çevrelerindeki güvenliğin artırılacağını da belirtti.

    Erzurum Emniyet Müdürü Onur Karaburun, huzur toplantılarına Palandöken ilçesinde başladı.

    Erzurum’da Huzur Toplantıları Başladı

    Erzurum Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Huzur Toplantıları’nın ilkini Palandöken ilçesinde düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

    Palandöken ilçesindeki Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde bulunan Selimiye Cami Mahalle Konağı’nda gerçekleştirilen buluşmada, Karaburun, öğle namazının ardından halkla sohbet etti. Bu anlamlı etkinlikte, Müdür Karaburun’a mahalle muhtarı Şeyda Ateş de eşlik etti. Toplantıda, polisin yürüttüğü çalışmalar ve güvenlik önlemleri hakkında bilgi veren Karaburun, vatandaşlardan gelen talepleri de dinledi.

    Güvenlik ve Huzur İçin İşbirliği Çağrısı

    Katılımcılar, park ile bahçelerde artan güvenlik önlemleri talep ederken, motosiklet kontrollerinin sıklaştırılmasını ve gece bekçilerinin daha görünür olmasını istedi. Karaburun, “Biz, asayişin sağlanması adına var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın, gördükleri her türlü olumsuz durumu bize bildirmeleri büyük önem taşıyor. UYUMA programı, halk desteğiyle daha güçlü hale gelecektir. Narkotik suçlarla mücadelede de sizlerin desteğini yanımızda görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

    Çocuklar ve Okullar Önceliğimiz

    Emniyet Müdürü Onur Karaburun, şehir genelindeki güvenlik önlemlerini artıracaklarını belirterek, “Devletimiz güçlüdür ve hiçbir suç cezasız kalmayacaktır. Asayiş, trafik ve güvenlik konularında son derece hassasız. Okul çevrelerine yönelik önlemlerimizi artıracağız ve çocuklarımıza yönelik hizmetlerimize gereken önemi vereceğiz. Suç, evrensel bir sorun; bizim görevimiz bunu en aza indirmektir.” diyerek, bu tarz toplantıların kentte yaygınlaşarak devam edeceğinin altını çizdi.