Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erzincan’da Diyanet Akademisi’nin Düzenlediği Yarışmada Aday Din Görevlileri Başarı Gösterdi

    Erzincan’da Diyanet Akademisi tarafından düzenlenen ‘Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Anlama ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışması’nda Abdurrahman Polat ve Ebubekir Kalın birincilik elde ederek bölge yarışmasında Erzincan’ı temsil etme hakkı kazandı. İhtisas Merkezi Müdürü Gökhan Badem, başarılı adayları tebrik etti.

    Erzincan'da Diyanet Akademisi tarafından düzenlenen 'Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Anlama

    Diyanet Akademisi’nden Güzel Okuma Yarışması

    Diyanet Akademisi Başkanlığı koordinesinde, aday din görevlilerinin mesleki donanımlarını ve hitabet becerilerini geliştirmek amacıyla Erzincan’da ’Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Anlama ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışması’ düzenlendi. Yarışmada, Abdurrahman Polat ve Ebubekir Kalın derece elde etti.

    Yarışmanın Detayları

    Şemseddin Uçar Camii’nde gerçekleştirilen yarışma, aday din görevlilerine Kur’an-ı Kerim’i doğru ve güzel okuma, manasını kavrama, hutbe metnini anlamlı ve etkili şekilde sunma, beden dili ve ses tonunu doğru kullanma gibi alanlarda yetkinliklerini sergileme imkânı sundu. Katılımcılar, bu önemli becerileriyle dikkat çekti.

    Başarılar ve Teşekkürler

    Yarışmada dereceye giren Abdurrahman Polat ve Ebubekir Kalın, bölge yarışmasında Erzincan’ı temsil etmeye hak kazandı. İhtisas Merkezi Müdürü Gökhan Badem, başarılı adayları tebrik ederek bölge yarışmasında başarılar diledi. Yarışmaya ev sahipliği yapan Şemseddin Uçar Camii İmam Hatibi Hamit Atalay’a teşekkür edilerek, hediye takdiminde bulunuldu.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı