Erol Bulut, Antalyaspor’un yeni teknik direktörü olarak ilk antrenmanını gerçekleştirdi

1 Min Read

Antalyaspor’da Yeni Dönem Başladı

Antalyaspor’un teknik direktörlüğüne getirilen Erol Bulut, dün gerçekleşen imza töreninin ardından bugün takımla ilk antrenmanına çıkarak Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarına start verdi.

Erol Bulut ile Yeni Bir Sayfa Açıldı

Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından Antalyaspor, Erol Bulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı-beyazlı ekip, yeni teknik direktörüyle ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Milli maç arası sonrası bu hafta sonu deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile mücadele edecek olan Antalyaspor, Bulut yönetiminde, hazırlıklarına hız verdi.

Futbolcular, yapılan ısınma hareketlerinin ardından 6’ya 2 top kapma ve sürat antrenmanı ile antrenman seanslarını tamamladı. Bu çalışmalarda takımın enerjisi ve motivasyonu oldukça yüksekti. Erol Bulut’un teknik ekip ile birlikte futbolculara vereceği yeni taktiklerin gelecekteki maçlarda nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version