Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erdemli’de Denizde Boğulan 74 Yaşındaki Emekli Uzmanın Ölümüyle İlgili Soruşturma Başlatıldı

    Mersin’in Erdemli ilçesinde 74 yaşındaki emekli uzman çavuş Mehmet A., sabah saatlerinde denize girdiği sırada boğularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

    Mersin'in Erdemli ilçesinde 74 yaşındaki emekli uzman çavuş Mehmet A.,

    **Erdemli’de Denizde Boğulma Olayı: 74 Yaşındaki Emekli Uzman Hayatını Kaybetti**

    Mersin’in Erdemli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen talihsiz bir olayda, 74 yaşındaki bir emekli uzman denizde boğularak yaşamını yitirdi.

    Denizdeki Kayıp

    Olay, Erdemli’nin Tömük Mahallesi sahilinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde denize giren Mehmet A. isimli emekli uzman, bir süre sonra hareketsiz halde bulundu. Olayı fark eden diğer plaj tatilcileri durumu sağlık, sahil güvenlik ve jandarma ekiplerine haber verdi.

    Kıyıya Çekilen Kişinin Durumu Ciddi

    Ekipler olay yerine hızla intikal ederken, denizden çıkarılan Mehmet A.’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Emekli uzman çavuş unvanına sahip olan Mehmet A.’nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için hastane morguna gönderildi.

    Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Bu üzücü durum, yaz aylarında dikkatsizliğin ve denizdeki tehlikenin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.