Erdek’te Korkunç Cinayet: Kız Arkadaşını Bıçaklayarak Öldürdü
Balıkesir’in Erdek ilçesinde, genç bir adam kız arkadaşını bıçaklayarak öldürmeye teşebbüs etti. Olayın ardından tutuklanan genç, mahkemeye çıkarıldı. Bu trajik olayın arkasında, genç adı, Burak İ. (26) olarak kaydedildi. Öte yandan, şüpheliyi saklayan eniştesi tutuklanmadan serbest bırakıldı.
Tartışma Sonrası Kanlı Olay
Olay, Zeytinli Mahallesi’nde bulunan bir sitedeki dairede gerçekleşti. Burak İ., yaklaşık bir ay önce birlikte yaşadığı kız arkadaşı 23 yaşındaki Dilruba Elif Çetin ile alkol alırken, bir sebepten dolayı aralarında tartışma patlak verdi. Tartışmanın kontrolden çıkmasıyla Burak, Dilruba Elif’i bıçakla yaraladı. Genç kadın ağır yaralı bir şekilde yere yığılırken, Burak İ. olaydan sonra hızla kaçtı.
Bölgedeki sağlık görevlileri ihbar üzerine olay yerine geldiğinde, Dilruba Elif Çetin’in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Genç kadının cenazesi, otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu’na nakledilirken, defin işlemlerinin Antalya’da, annesinin yanına yapılacağı bildirildi.
Polis Ekiplerinin Hızlı Operasyonu
Olay sonrasında Burak İ. kaçtı. Ancak, polis ekipleri şüpheliyi ve onu saklayan eniştesini hızlı bir operasyonla yakalamayı başardı. Gözaltına alınan iki kişinin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye gönderildiği öğrenildi. Burak İ. çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eniştesi serbest bırakıldı.
Bu olay, bölgede büyük bir üzüntü yaratırken, cinayet soruşturması ile ilgili gelişmelerin takip edileceği bildirildi.