Balıkesir Açıklarında Cansız Bedene Ulaşıldı
Balıkesir’in Erdek bölgesinde meydana gelen olayda, 43 yaşındaki iş insanı Halit Yukay’a ait olduğu düşünülen cesedin denizden çıkarılması için başlatılan çalışmalar hız kazandı.
Tekne Parçalanmış Halde Bulundu
Yalova’dan Bozcaada yönüne açılan ve parçalanmış bir şekilde bulunan teknenin sahibi Halit Yukay’ın cenazesine, 19 gün süren aramalar sonucunda 68 metre derinlikte ulaşıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın koordinesinde yürütülen kurtarma operasyonlarına, bugün TCG Alemdar gemisi de dahil oldu. Daha önceden bölgede bulunan TCG Işın gemisine destek vermek amacıyla katılan TCG Alemdar, arama çalışmalarını daha etkin hale getireceği düşünülen bir unsur olarak öne çıkıyor.
Deniz Şartları Uygun Olursa Ceset Çıkartılacak
Hava ve deniz koşullarının elverişli olması durumunda, cansız bedenin bugün içerisinde denizden çıkarılması bekleniyor. Bunun, arama kurtarma çalışmaları için önemli bir aşama olacağı ifade ediliyor.
EMLAKÇILAR ODASI BAŞKANI ÖMER KAYA,
EMLAKÇILAR ODASI BAŞKANI ÖMER KAYA,
EMLAKÇILAR ODASI BAŞKANI ÖMER KAYA,
DÜZCE DRONE GECE KONUT GÖRÜNTÜSÜ
DÜZCE DRONE GÜNDÜZ KONUT GÖRÜNTÜSÜ
TÜM EMLAKÇILAR BİRLİĞİ DÜZCE TEMSİLCİSİ VE DÜZCE EMLAKÇILAR DERNEĞİ İLE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İMZALAN PROTOKOLLE YENİ EVLENECEK ÇİFTLERDEN EMLAK KOMİSYON ÜCRETİ ALINMAYACAK.