Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Erciyes 38 Futbol Kulübü Yeni Sezon Hazırlıklarının İlk Etap Kampını Tamamladı

    Erciyes 38 Futbol Kulübü, TFF 3. Lig 2. Grup için yeni sezon kampının 1. etabını başarıyla tamamladı. Teknik Direktör Gökhan Ünal yönetimindeki mavi-siyahlılar, 13 gün süren çalışmalarda sakatlık yaşamadı. Sportif Direktör Alper Aslan, kampın ekip olma bilincini güçlendirdiğini vurguladı. 2. etap kampı 2 Ağustos’ta başlayacak.

    Erciyes 38 Futbol Kulübü, TFF 3. Lig 2. Grup için

    Erciyes 38 Futbol Kulübü 1. Etap Kampını Tamamladı

    Erciyes 38 Futbol Kulübü, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde gerçekleştirdiği 1. etap kampını başarıyla noktaladı. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan kulüp, 17 Temmuz’da başlayan sezon hazırlıklarının ilk kısmını dün tamamladı.

    Kamp boyunca Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Teknik Direktör Gökhan Ünal yönetiminde yoğun bir çalışma programı uygulayan mavi-siyahlılar, bu süreci sorunsuz şekilde geçirdi. Takım, dün sabah gerçekleştirilen antrenmandan sonra 3 günlük izin yapacak ve 2. etap kampı için 2 Ağustos’ta bir araya gelerek antrenmanlarına devam edecek.

    Sportif Direktör Aslan’dan İyi Haberler

    Erciyes 38 FK Sportif Direktörü Alper Aslan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “İlk etap kampımızı, çok şükür bir sakatlık yaşanmadan tamamladık. Bu süreçte yalnızca antrenman gerçekleştirmedik, futbolcularımızdan destek ekiplerine, teknik heyetten yönetimimize kadar aile olmanın ve birlikte mücadele etmenin ilk adımlarını attık. Her zaman söylediğimiz gibi, zafer bizlerin yazgısı” ifadelerine yer verdi.

    Kulüp, bu kamp sürecinin ardından şampiyonluk yolunda iddialı bir şekilde ilerlemeyi hedefliyor.

     
     
     

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı