Engelliler İçin İzinsiz Yardım Toplayanlara Dikkat! Başkan Uçar’dan Uyarı Geldi

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Uçar, engelliler adına izinsiz yardım toplayan şahıslar konusunda uyarıda bulundu. Uçar, bu kişilerin dernekle bağlantısının olmadığını belirterek, halkın dikkatli olmalarını istedi.

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Uçar, engelliler adına izinsiz

Engelliler İçin İzin Olmadan Yardım Toplanıyor

Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’nin başkanı Mustafa Uçar, engelli bireylerden topladığı yardım adı altında çeşitli faaliyetlerde bulunan izinsiz kişilere dikkat çekerek, halkı bu konuda bilgilendirdi.

İzinsiz Yardım Toplama Faaliyetleri

Uçar, bazı şahısların engellilerle ilgili yardım toplama bahanesiyle hareket ettiğini ve bu kişilerin derneğiyle hiçbir bağlantısının olmadığını ifade etti. “Şu anda Çarşamba’da yardım topladığı tespit edilen kişilerin, derneğimizle herhangi bir ilgisi yoktur. Bu bireyler tamamen izinsiz olarak ve şahsi kazanç sağlama amacıyla faaliyet göstermektedir. Derneğimizin izni ve bilgisi olmadan gerçekleştirilen bu tür aktiviteler, kamuoyunu yanılttığı gibi bizleri de zor durumda bırakmaktadır. Bu nedenle, vatandaşlarımızın bu tür girişimlere itibar etmemelerini önemle rica ediyorum” gibi önemli vurgularda bulundu.

Dikkatli Olunması Gerekiyor

Başkan Uçar, vatandaşların dolandırıcılık girişimlerine karşı son derece dikkatli ve hassas olmalarını gerektiğini belirtti.