Elazığ’da İtfaiye Ekiplerinden Acil Müdahale
Elazığ’da, çelik küllüğün deliğine parmağı sıkışan bir çocuğa itfaiye ekipleri tarafından hızlı bir müdahale gerçekleştirildi. Küçük çocuğun parmağı, hastanede yapılan operasyonla kurtarıldı.
Çocuğun Acil Durumu Hastaneye Taşıdı
Elde edilen verilere göre, 1 yaşındaki bir çocuğun parmağı, çelik küllüğün bir deliğine girdi. Ailesi çocuğun parmağını çıkarmakta zorlanınca, hemen hastaneye başvurdu. Durumu değerlendiren doktor, İtfaiye Müdürlüğü’nden destek talep etti.
İtfaiye Ekipleri Kurtarma İşlemini Başlattı
Hastaneye gelen itfaiye ekipleri, uzman doktorun gözetiminde gerekli ekipmanları kullanarak çocuğun parmağını sıkıştığı yerden çıkarma işlemini gerçekleştirdi. Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen operasyon sonrası çocuğun parmağına pansuman yapıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Olay, itfaiye ekiplerinin uzmanlığının ve hızlı müdahale becerisinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
