Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eğirdir’de Tır Çarpan 90 Yaşındaki Adam Hastaneye Kaldırıldı

    Isparta’nın Eğirdir ilçesinde 90 yaşındaki Necati D., yol geçişi sırasında bir tırın çarpması sonucu yaralandı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan yaşlı adamın tedavisi sürerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Isparta’nın Eğirdir ilçesinde 90 yaşındaki Necati D., yol geçişi sırasında

    Eğirdir’de Trafik Kazası: 90 Yaşındaki Adam Yaralandı

    Isparta’nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen üzücü bir trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan 90 yaşındaki bir adam, tırın çarpması sonucu yaralandı.

    Kaza, dün saat 17.00 sularında Eğirdir’in Cami Mahallesi’ndeki Hızırbey Camii’nin arkasında gerçekleşti. Alınan bilgiler doğrultusunda, yolun karşısına geçmeye niyetlenen Necati D. isimli yaşlı adama, 15 AS 448 plakalı bir tır çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Necati D., tır ile kaldırım arasına savruldu ve başından ile bacağından yaralar aldı.

    Olayın ardından çevredeki vatandaşlar hemen durumu yetkililere bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine polis ve sağlık ekipleri intikal etti. İlk yardımı olay mahallinde alan Necati D., daha sonra Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesi’ne, ardından ise Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

    Trafik kazası ile ilgili olarak, detaylı inceleme başlatıldığı bildirildi. Olayın nedeni ve sorumluları hakkında yapılacak araştırmaların sonuçları merakla bekleniyor.