Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    EGET Vakfı ve MTK Koleji Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

    EGET Vakfı ve MTK Koleji arasında ekim-dikim alanları ve ortak projeler için protokol imzalandı. MTK Koleji Başkanı Ali Özden Gürbüz, iş birliğini değerlendirerek öğrencilere burs verilmesini ve ekolojik farkındalığı önceliklendirdiklerini belirtti.

    EGET Vakfı ve MTK Koleji arasında ekim-dikim alanları ve ortak

    EGET Vakfı ve MTK Koleji arasında resmi bir anlaşma imzalandı. Bu protokol gereği, MTK Koleji’nin arazisinde çeşitli ekim ve dikim alanları oluşturulacak. Bunun yanı sıra, EGET Vakfı’nın tesislerinde iki tarafın iş birliğiyle projeler hayata geçirilecek. Ayrıca, dört üniversite öğrencisine burs verilmesi kararlaştırıldı.

    Protokol ile ilgili görüşlerini dile getiren MUYABİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özden Gürbüz, bu iş birliğinden dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, “EGET Vakfı ile ortak projeler geliştirmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Öğrencilerimizin ekolojik bilincini arttırmak ve bu bilgiyi pratikte deneyimlemesi, okulumuzun önemli hedeflerindendir. Bu fırsatı sundukları için EGET Vakfı üyelerine, MTK Koleji öğrencilerine, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.