Edirne’de aynı gün yaşanan iki trafik kazasında ciddi sonuçlar yaşanmaktan kaçınıldı.

1 Dakika Okuma

Edirne’de aynı gün meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, muhtemel facialar ucuz atlatıldı.

Hamzabeyli yolu üzerinde dün gerçekleşen kazada, bir otomobil seyir halindeki tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde maddi hasar oluşurken, sürücünün burnu bile kanamadı. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, kazaya karışan araçlar kontrollü bir şekilde yoldan kaldırıldı.

Demirhamlı köyünde meydana gelen ikinci kazada ise sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği tır, yoldan çıkarak sulama kanalına girdi. Kontrolden çıkan tonlarca ağırlıktaki tır, ancak sulama kanalında durabildi. Bölgeye sevk edilen kurtarıcı ekipler, yaklaşık 2 saat süren bir çalışmanın ardından tırı bulunduğu yerden çıkardı.

Her iki kazada da büyük bir şans eseri can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Jandarma ve polis ekipleri kazalarla ilgili inceleme başlattı.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version