Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzce’deki Minik Öğrenciler, Alzheimer Merkezini Anlamlı Bir Ziyaretle Şenlendirdi

Düzce Belediyesi BELKA kreşi, 27 minik öğrenci ile Ertan Uçar Alzheimer Merkezi’ni ziyaret ederek anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Çocuklar, Alzheimer merkezi sakinleriyle birlikte marul fidelerini saksılara ekti. Etkinlik, keyif dolu anlara sahne oldu.

Düzce Belediyesi BELKA kreşi, 27 minik öğrenci ile Ertan Uçar

Düzce Belediyesi’nden Anlamlı Ziyaret

Düzce Belediyesi’ne bağlı BELKA kreşindeki öğrenciler, Alzheimer Hastaları Gündüz Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek unutamayacakları bir etkinlik gerçekleştirdi. 3-6 yaş aralığında toplam 27 minik, bu anlamlı buluşma için bir araya geldi.

Fidelerle Doğa ile Buluşma

Bu etkinlik kapsamında, Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından sağlanan marul fideleri, minikler ve Alzheimer Merkezi’nde kalan büyükler tarafından birlikte saksılara dikildi. Çocukların öncülüğünde gerçekleşen bu işlem, heyecan ve mutluluk dolu anlarla doluydu.

Keyifli Anlar ve Unutulmaz Bir Gün

Keyifli anların yaşandığı bu etkinlikte, çocuklar ve büyükler birlikte vakit geçirmenin tadını çıkardı. Alzheimer merkezi sakinleri ise miniklerin neşesiyle dolu bu günde unutulmaz anlar yaşadı. Bu ziyaret, yaşlılarla çocuklar arasındaki bağı güçlendiren bir örnek teşkil etti.