Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Düzce’de Yapılan Trafik Denetimlerinde 15 Bin 300 Araç Kontrol Edildi, 199 Araç Trafikten Men Olundu

    Düzce’de gerçekleştirilen denetimlerde 15 bin 300 araç ile 1.300 motosiklet gözden geçirildi. 199 araç trafikten men edilirken, 2.627 sürücüye para cezası kesildi. Alkol kontrolünde ise 34 sürücüye işlem yapıldı. Denetimlerin kesintisiz süreceği belirtildi.

    Düzce'de gerçekleştirilen denetimlerde 15 bin 300 araç ile 1.300 motosiklet

    Düzce’de Yoğun Denetim Uygulandı

    DÜZCE(İHA) – Düzce ilinde gerçekleştirilen son denetimlerde, 15 bin 300 aracın yanı sıra 1.300 motosiklet kontrol edildi. Ayrıca, 199 araç trafikten men edildi.

    Denetimler Suçları Önlemek Amacıyla Yapıldı

    22-28 Eylül tarihleri arasında jandarma ve polis ekipleri tarafından yapılan bu denetimlerin amacı, suç oranını azaltmak ve suçluların yakalanmasını sağlamaktı. Denetimlerde, 234 okul servisi de dahil olmak üzere yoğun bir kontrol uygulandı. Yapılan incelemelerde, kusurlu görülen 2.627 araç sürücüsüne idari para cezası kesildi. Ek olarak, 34 sürücüye alkol nedeniyle işlem yapıldı ve 199 araç trafikten men edildi.

    Denetimler Devam Edecek

    Yetkililer, sürücülere yönelik denetimlerin artırılarak sürdürüleceğini bildirdi. Düzce’de yapılan bu denetimler, trafik güvenliğini artırmayı ve toplumun huzurunu sağlamayı hedefliyor.