Düzce’de Ruhsatsız Silah Operasyonu: 4 Gözaltı!
Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yönlendirmesiyle, İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ruhsatsız silahlarla ateş açtığı belirlenen kişilere yönelik geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sırasında çok sayıda ruhsatsız silahın ele geçirilmesiyle birlikte 4 şahıs yakalandı ve 2 kişi adli işlem başlatmak üzere gözaltına alındı.
Rastgele Ateş Açan Şahıslara Darbe Üstüne Darbe
Düzce il sınırları içinde çeşitli zamanlarda rastgele ateş açan şahıslara yönelik yapılan bu operasyonda, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda KOM ekipleri, titiz bir çalışma yürüterek hedef şahısları tespit etti. Yakalanan şahıslar arasında İ.M., O.D., M.D. ve C.Ö. bulunuyor. Gerçekleştirilen aramalarda, şahısların araçları, evleri ve iş yerlerinde, 1 adet ruhsatsız Glock, 1 adet ruhsatsız Beretta, 1 adet ruhsatsız Blow tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 329 fişek ve 23 kartuş ele geçirildi.
Adli Süreç Başlıyor
Ele geçirilen silahlar ve mermilerin ardından, yakalanan şahıslardan İ.M. ve C.Ö. adli makamlara çıkarılmak üzere gözaltına alındı. Düzce’deki bu operasyon, halkın güvenliği açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Düzce’deki bu başarılı operasyonla birlikte yetkililer, ruhsatsız silahlara karşı kararlılıkla mücadele edeceklerinin altını çizdi.