Düzce’de Organize Sanayi Bölgesi’nde Yeni İş Merkezi İnşaatına Hafriyat Çalışmaları Yakında Başlıyor

1 Min Read

Düzce Organize Sanayi Korumalı İş Merkezi Projesinde Hafriyat Çalışmaları Yakında Başlıyor

Düzce Organize Sanayi Korumalı İş Merkezi (DOSKİM) projesinin bina inşaatı için hafriyat çalışmalarına bir süre içerisinde başlanacağı bildirildi.

Yürütme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Projenin yönetimi için gerçekleştirilen yürütme kurulu toplantısı, Düzce Organize Sanayi Bölgesi’nde yapıldı. Toplantıya Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar ve ilgili kurum temsilcileri katılım sağladı.

Görevlendirmeler ve Proje Yönetimi

Toplantıda projenin idari ve teknik yönetimiyle ilgili önemli atamalar gerçekleştirildi. DTSO Genel Sekreter Yardımcısı Engin Çavuş, “program yöneticisi” olarak atanırken, Düzce Belediyesi İmar Müdürlüğü personeli Berat Kabak “teknik yönetici” olarak belirlendi.

İnşaat Süreci Hızlanıyor

Toplantıda alınan karar doğrultusunda, DOSKİM hizmet binası inşaatının hafriyat aşamasına en kısa zamanda geçilmesi gerektiği vurgulandı. Ayrıca, projenin ilerlemesi için yürütme kurulu toplantılarının her ay düzenli olarak yapılması hususunda mutabakat sağlandı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version