Düzce’de mahsur kalan yavru karga ve kedi, itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmasıyla kurtarıldı.

Düzce’de, Bahçeşehir Bölgesi’nde bir evin baca boşluğunda sıkışan yavru karga ve inşaat alanındaki çukura düşen yavru kedi, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı. Karga kurtarıldıktan sonra sağlıklı bir şekilde bırakılırken, kedi de güvenli bir bölgeye götürüldü.

Düzce'de, Bahçeşehir Bölgesi'nde bir evin baca boşluğunda sıkışan yavru karga

**Düzce’de Yavru Karga ve Kedi Kurtarıldı**

Düzce’deki bir evde mahsur kalan yavru karga ve yavru kedi, itfaiye ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla kurtarıldı.

Karga Yavrusu Baca Boşluğunda Mahsur Kaldı

Bahçeşehir Bölgesi’nin Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan bir konutun baca bölgesinden gelen kuş sesi, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Hızla durumu Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne ileten vatandaşlar, ekiplerin yardımıyla karga yavrusunun baca boşluğuna sıkıştığını öğrenmiş oldu. Ekiplerin gösterdiği özverili çalışmalar sonucunda, yavru karga güvenli bir şekilde bulunduğu yerden çıkarıldı.

Kedinin Çukurda Sıkışması

Aynı zamanda, Bahçeşehir Bölgesi Esentepe Mahallesi’nde inşaat hali devam eden bir yapının girişinde bulunan bir çukura mahsur kalan yavru kedi de itfaiye ekiplerinin dikkatinden kaçmadı. Ekipler, kediyi bulup kurtardıktan sonra ona kısa bir beslenme imkanı sundular ve ardından kediyi güvenli bir bölgeye bıraktılar. Bu olaylar, Düzce’de hayvanların korunmasına yönelik duyarlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.