Düzce’de İnternet Dolandırıcılarına Operasyon
Düzce (İHA) – İnternet üzerinden dolandırıcılık faaliyeti yürüttüğü tespit edilen kişilere yönelik gerçekleştirilen operasyon, iki şüphelinin gözaltına alınmasıyla sonuçlandı.
Emniyet Ekiplerinin Başarılı Çalışması
Düzce Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, internet aracılığıyla dolandırıcılık yapan iki şahsı tespit ederek takibe aldı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde yürütülen uzun süreli teknik ve fiziki takip sonrasında, söz konusu şahıslar, başarılı bir operasyon sonucunda yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Mahkeme Süreci Başlayacak
Gözaltına alınan şahısların, nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla adli mercilere sevk edileceği bildirildi. Bu olay, internet üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılığa karşı yapılan etkili mücadeleye bir örnek teşkil ediyor. Düzce Emniyet Müdürlüğü, benzer vakaların önlenmesi adına çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.
İNTERNET ÜZERİNDEN DOLANDIRICILIK YAPTIĞI BELİRLENEN ŞAHISLARA YÖNELİK OLARAK OPERASYON DÜZENLENDİ. OPERASYONDA 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
BURDUR’DA KENDİSİNİ POLİS OLARAK TANITAN DOLANDIRICILARA İNANARAK BANKAYA GELEN VE 250 BİN LİRADA DEĞERİNDE KREDİ ÇEKMEK İSTEYEN 60 YAŞINDAKİ ADAM, SON ANDA DOLANDIRILMAKTAN KURTULDU.
BURDUR’DA KENDİSİNİ POLİS OLARAK TANITAN DOLANDIRICILARA İNANARAK BANKAYA GELEN VE 250 BİN LİRADA DEĞERİNDE KREDİ ÇEKMEK İSTEYEN 60 YAŞINDAKİ ADAM, SON ANDA DOLANDIRILMAKTAN KURTULDU.




