Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bıyık: “Cumhuriyetin ışığında daha müreffeh bir Türkiye için çalışıyoruz”

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında, Cumhuriyetin önemine vurgu yaparak, ülkenin güçlü bir geleceğe ulaşması için üretim, istihdam ve bilime odaklanacaklarını belirtti. Bayramı kutlayarak, birlik ve kardeşlik dileğinde bulundu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, 29 Ekim

DÜZCE (İHA) – Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, “Cumhuriyetimizin sağladığı ışıkla birlikte; üretim, istihdam, bilim ve teknoloji alanlarında ülkemizi daha güçlü ve refah dolu bir gelecek için taşımayı hedefliyoruz. Düzce iş dünyası olarak bu bilinçle hareket ediyor ve ülkemizin kalkınma mücadelesine katkıda bulunmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Bayramı’nda Coşku

Erdoğan Bıyık, mesajında Cumhuriyetin ilanının 102. yıl dönümünü büyük bir mutluluk ve heyecanla kutladıklarını vurguladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli simgesi olan Cumhuriyet’in, milletin vatan sevgisini ve azmini yansıttığını dile getirdi.

Gelecek İçin Üretim ve İstihdam

Bıyık, Cumhuriyet’in sağladığı değerler doğrultusunda, üretim ve istihdam seferberliğine katkıda bulunmanın önemine dikkat çekti. Ayrıca, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bağımsızlık mücadelesinde hayatını kaybeden şehitler ve gazileri rahmet ve minnetle anarak, tüm milletin Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Düzce İş Dünyası olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde daha aydınlık bir geleceğe ulaşma temennisini de ifade etti.