Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu’nda Görev Dağılımı Gerçekleşti
Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu’nun yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.
23 Ağustos’ta gerçekleştirilen genel kurul sonrasında belirlenen yönetim listesinin başına İrfan Tarakçıoğlu, Genel Başkan olarak getirildi. Başkan Vekilliği görevini ise Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Türkez üstlendi. Başkan Yardımcılığına ise Elazığ Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’nin Başkanı Serkan Gürtürk, Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya ve Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Demirbaş seçildi.
Genel Sekreterlik görevine Serhat Ardahan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Deniz Başlı getirilirken, Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey oturdu. Ayrıca, Genel Saymanlık görevine Iğdır İletişimciler ve Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı İsmail Aras getirildi. Ağrı Gazeteciler Cemiyeti’nin Başkanı Alaattin Arslan ise Bölge Koordinatörü oldu.
Hizmet ve Dayanışma Vurgusu
Yeni Genel Başkan İrfan Tarakçıoğlu, görevi devralmasının ardından bir açıklama yaparak, “Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmek için yola çıktık. Cemiyet Başkanlarımız ve meslektaşlarımız ile birlikte sorunların çözümü için çaba göstereceğiz. Devraldığımız hizmet bayrağını mesleki dayanışma ile birlikte daha ileri bir noktaya taşımak için gayret edeceğiz. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
Bu gelişmeler, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki gazetecilik faaliyetlerine yeni bir yön vermesiyle gündeme damgasını vurdu.
JAPONYA BAŞBAKANI SHİGERU ISHİBA İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI
JAPONYA BAŞBAKANI SHİGERU ISHİBA İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI
JAPONYA BAŞBAKANI SHİGERU ISHİBA İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI
TÜRKİYE KARATE FEDERASYONU BAŞKANI ERCÜMENT TAŞDEMİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU
TÜRKİYE KARATE FEDERASYONU BAŞKANI ERCÜMENT TAŞDEMİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU