Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Yeni Yönetim Kurulu Görev Dağılımını Yaptı

    Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu’nun yeni yönetim kurulu belirlendi. İrfan Tarakçıoğlu başkanlığındaki ekibe Ayhan Türkez (başkan vekili), Serkan Gürtürk, Yargıç Harmankaya ve Zeki Demirbaş (başkan yardımcısı) gibi isimler katıldı. Deniz Başlı genel sekreter oldu. Tarakçıoğlu, birlik içinde hizmet edeceklerini vurguladı.

    Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun yeni yönetim kurulu belirlendi. İrfan Tarakçıoğlu

    Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu’nda Görev Dağılımı Gerçekleşti

    Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu’nun yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

    23 Ağustos’ta gerçekleştirilen genel kurul sonrasında belirlenen yönetim listesinin başına İrfan Tarakçıoğlu, Genel Başkan olarak getirildi. Başkan Vekilliği görevini ise Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Türkez üstlendi. Başkan Yardımcılığına ise Elazığ Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’nin Başkanı Serkan Gürtürk, Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yargıç Harmankaya ve Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Demirbaş seçildi.

    Genel Sekreterlik görevine Serhat Ardahan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Deniz Başlı getirilirken, Genel Sekreter Yardımcılığı koltuğuna Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey oturdu. Ayrıca, Genel Saymanlık görevine Iğdır İletişimciler ve Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı İsmail Aras getirildi. Ağrı Gazeteciler Cemiyeti’nin Başkanı Alaattin Arslan ise Bölge Koordinatörü oldu.

    Hizmet ve Dayanışma Vurgusu

    Yeni Genel Başkan İrfan Tarakçıoğlu, görevi devralmasının ardından bir açıklama yaparak, “Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmek için yola çıktık. Cemiyet Başkanlarımız ve meslektaşlarımız ile birlikte sorunların çözümü için çaba göstereceğiz. Devraldığımız hizmet bayrağını mesleki dayanışma ile birlikte daha ileri bir noktaya taşımak için gayret edeceğiz. Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

    Bu gelişmeler, Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki gazetecilik faaliyetlerine yeni bir yön vermesiyle gündeme damgasını vurdu.