Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı staj başvurusu sürecini başlattı
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, ulusal staj programı ile kariyerine güçlü bir başlangıç yapmak isteyen öğrencilere yönelik staj başvuru sürecini başlattı.
DOĞAKA, Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye’deki öğrencileri staja davet ediyor
Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA); Kahramanmaraş, Hatay ve Osmaniye’de yaşayan öğrencilerin kariyerlerine sağlam bir başlangıç yapmaları için staj kapılarını açtı. Bölgedeki öğrenciler, 16 Mart 2026 tarihine kadar “http://ulusalstajprogrami.iskur.gov.tr” adresi üzerinden staj başvurusu yapabilecekler.
Başvuruların önemi vurgulandı
DOĞAKA’dan yapılan açıklamada; “Ulusal Staj Programı başvuruları başladı. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye İş Kurumu-İŞKUR koordinasyonunda yürütülen Ulusal Staj Programı ile kariyerine güçlü bir başlangıç yapma fırsatını kaçırmayın. DOĞAKA’da staj yapmak isteyen öğrencilerimizin, başvuru sürecinde Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nı tercih etmeyi unutmamaları gerektiği” belirtilmiştir.
İhlas Haber Ajansı