15 Yaşındaki Çocuk Sulama Kanalında Boğuldu
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde talihsiz bir olay yaşandı. Sulama kanalına giren 15 yaşındaki Muhammed Ronahi Gültekin, bir süre sonra suyun yüzeyinde görünmemeye başladı.
Kırsal Dokuzçeltik Mahallesi’nde meydana gelen olay üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. İhbarın ardından sağlık ekipleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Ekibi, AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve polis ekipleri olay yerine intikal etti.
Yapılan arama çalışmaları sonucunda, Gültekin’in cansız bedeni sudan çıkarılarak otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
DİYARBAKIR’IN MERKEZ YENİŞEHİR İLÇESİNDE SULAMA KANALIMA GİREN 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK, BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ