Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Sulama Kanalına Düşen 15 Yaşındaki Muhammed Ronahi Gültekin Boğularak Hayatını Kaybetti

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde, 15 yaşındaki Muhammed Ronahi Gültekin sulama kanalına girdikten sonra kayboldu. Olay yerine gelen ekipler, Gültekin’in cansız bedenine ulaştı ve otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde, 15 yaşındaki Muhammed Ronahi Gültekin sulama kanalına

15 Yaşındaki Çocuk Sulama Kanalında Boğuldu

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde talihsiz bir olay yaşandı. Sulama kanalına giren 15 yaşındaki Muhammed Ronahi Gültekin, bir süre sonra suyun yüzeyinde görünmemeye başladı.

Kırsal Dokuzçeltik Mahallesi’nde meydana gelen olay üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. İhbarın ardından sağlık ekipleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Ekibi, AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve polis ekipleri olay yerine intikal etti.

Yapılan arama çalışmaları sonucunda, Gültekin’in cansız bedeni sudan çıkarılarak otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.