Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Diyarbakır’da Boğulma Tehlikesi Geçiren Kardeşini Kurtarmak İsterken Kaybolan Genç Hayatını Kaybetti

    Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde Dicle Nehri’nde boğulma tehlikesi geçiren kardeşini kurtarmaya çalışan 17 yaşındaki Ömer Alpaydıncı, kaybolduktan sonra yapılan aramalar neticesinde cansız bedeni 200 metre uzaklıkta bulundu.

    Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde Dicle Nehri'nde boğulma tehlikesi geçiren kardeşini kurtarmaya

    Diyarbakır’da Nehirde Kaybolan Gençten Acı Haber

    Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, Dicle Nehri’nde boğulma tehlikesi yaşayan kardeşini ve akrabalarını kurtarmaya çalışırken suda kaybolan bir gencin cesedi bulundu.

    Arama Çalışmaları Başlatıldı

    Kesikağaç Mahallesi’nde 13 Temmuz tarihinde gerçekleşen olay sonrası, 17 yaşındaki Ömer Alpaydıncı’nın kaybolması üzerine AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri, hem yüzeyde hem de su altında arama çalışmalarına başladı. Ekiplere, günler süren yoğun çabalarının ardından Alpaydıncı’nın cansız bedeni, kaybolduğu noktanın yaklaşık 200 metre ilerisinde yeniden keşfedildi.

    Aile ve Yakınları Yas Tutuyor

    Bu acı olay, gencin ailesi ve arkadaşları arasında derin bir üzüntü yarattı. Alpaydıncı’nın cansız bedeninin bulunması, kaybolduğu süre boyunca süren belirsizliğin sona ermesine yol açtı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı