Diyadin’deki Mutlu Ortaokulu’nda 2025-2026 eğitim yılı yarıyılı sona erdi, öğrenciler karne sevinci yaşadı.

1 Dakika Okuma

Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Mutlu Ortaokulu’nda karne sevinci

Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Mutlu Ortaokulu’nda 2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle karne heyecanı yaşandı.

Dönem boyunca derslerine büyük gayret gösteren öğrenciler, karnelerini alarak yarıyıl tatiline girmenin mutluluğunu yaşadılar. Karne dağıtımı sırasında okul koridorları ve sınıflar neşeli anlara ev sahipliği yaptı. Öğrenciler, arkadaşlarıyla birlikte karne sevincini paylaşırken, öğretmenleri tarafından tebrik edildi. Bazı öğrenciler başarılarıyla gururlanırken, bazıları ise yeni dönemde daha iyi sonuçlar almak için şimdiden hedefler belirledi.

Karne günü, öğrenciler için sadece bir değerlendirme değil; aynı zamanda çabanın, sabrın ve yıl boyunca gösterilen emeğin karşılığı olarak da algılandı. Okulda oluşan sıcak ve samimi ortam, öğrencilerin yüzlerindeki gülümsemelerle bir araya gelince anlamlı görüntüler oluşturdu.

Tatil öncesindeki son ders zilinin çalmasıyla birlikte öğrenciler, kısa bir dinlenme dönemine girecek olmanın heyecanını yaşarken, Mutlu Ortaokulu’nda yaşanan karne sevinci günün en güzel anları arasında yer aldı.

İhlas Haber Ajansı

ETİKETLENDİ:
Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version