Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ın Evine Yapılan Saldırıyla İlgili Tutuklu Şüpheliler Serbest Bırakıldı

    Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ın evinin kurşunlanmasıyla ilgili olarak tutuklanan D.Y., H.E. ve M.A.E., 24 Eylül 2025 tarihinde serbest bırakıldı. Olayla ilgili yargılama süreçleri devam etmektedir.

    Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ın evinin kurşunlanmasıyla ilgili olarak tutuklanan

    Didim Belediye Başkanı Gençay’ın Evi Kurşunlandı

    Didim’in Belediye Başkanı Hatice Gençay’a ait evin kurşunlanması olayıyla bağlantılı olarak gözaltına alınan şüphelilerin tamamı serbest bırakıldı.

    2024 yılı Kasım ayında gerçekleşen bu can sıkıcı olay, Efeler Mahallesi’nde meydana geldi. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü, derhal harekete geçerek olaya karışan şüphelileri tespit etti ve gözaltına aldı. Yapılan operasyon sonucu, 5 şüpheli yakalanarak emniyet güçlerine teslim edildi ve ardından 4 Aralık 2024 tarihinde Didim Adliyesi’ne sevk edildi.

    Gözaltına alınan D.Y., H.E., M.A.E., G.B. ve H.K. isimli şahıslar arasında üç kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Ancak, yaklaşık 10 ay süren yargılama sürecinin ardından, 24 Eylül 2025 tarihinde yapılan dava duruşmasında tutuklu olan şüphelilerin serbest bırakıldığı bildirildi. Olayla ilgili yargılama süreci ise devam etmektedir.