Denizli’de Öğretmenler Günü’nde Düzenlenen Halı Saha Maçında Eğitimciler Dostluklarını Pekiştirdi

1 Min Read

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Buldan ve Güney ilçelerinde görev yapan eğitimciler, gerçekleştirilen halı saha maçında aralarındaki dostluğu pekiştirdiler.

Dostluk Maçı Düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü şerefine düzenlenen etkinlikte, Buldan ve Güney’deki öğretmenler Buldan Spor Salonu’nda bir araya geldi. Organizasyona katılan öğretmenlere etkinlik anısına plaket, tişört ve madalyalar verildi. Ödüller, Buldan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe, Güney Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Bal ve Buldan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Vural tarafından dağıtıldı.

Toplumsal Bağların Güçlenmesi

Bu dostluk maçı, eğitim camiasının birlikteliğini desteklemeyi ve öğretmenlerin arasındaki iletişimi artırmayı hedefliyor. Öğretmenler, hem eğlenip hem de keyifli anılar biriktirirken, mesleki dayanışmanın da önemini bir kez daha vurguladılar.

Denizli’deki bu tür etkinliklerin, eğitimdeki başarıları artırmak ve öğretmenler arasındaki bağı kuvvetlendirmek açısından oldukça önemli olduğu belirtiliyor.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version