Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Denizli’de 7 Katlı Apartmanda Çatı Yangını Paniğe Neden Oldu

    Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, Hacıkaplanlar Mahallesi’nde bulunan 7 katlı bir apartmanın çatısında çıkan yangın rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alırken, binanın boşaltılması sağlandı. Yangında can kaybı yaşanmazken, maddi hasar oluştu. Yangının sebebinin araştırılması için inceleme başlatıldı.

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Hacıkaplanlar Mahallesi'nde bulunan 7 katlı bir apartmanın

    Denizli’de Yangın Paniği: Rüzgarın Etkisiyle Büyüdü

    Denizli’de 7 katlı bir apartmanın çatı katında başlayan yangın kısa sürede rüzgarın etkisiyle büyüdü. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu kontrol altına alınan yangın paniğe neden oldu, çok sayıda vatandaş sokakta yangını izledi.

    Yangının Sebebi ve İhbar Süreci

    Yangın, Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerindeki 7 katlı bir apartmanın çatısında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; apartmanın çatısından bir anda alev ve dumanlar yükselmeye başladı. Dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

    İtfaiye Ekiplerinin Müdahalesi

    Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. İçeriden müdahale edilemeyen yangına itfaiye ekipleri merdiven ile ulaşarak müdahalede bulundu. Alevlerin yükseldiği apartman tedbir amacıyla boşaltılırken, onlarca vatandaş sokak üzerinde yangını izlediği görüldü. Yoğun çabalar sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

    Hasar ve Soruşturma Süreci

    Yangında can kaybı yaşanmazken, çatı katında maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için ekipler tarafından inceleme başlatıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı