Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Denizli Beyağaç’ta Sondaj Çalışmasında Elektrik Akımına Kapılan Furkan Derer Hayatını Kaybetti

    Denizli’nin Beyağaç ilçesinde DESKİ personeli Furkan Derer, su ölçümü sırasında kullandığı sondaj çukurunda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olayın ardından cenazesi adli tıp kurumuna gönderilirken, soruşturma başlatıldı.

    Denizli’nin Beyağaç ilçesinde DESKİ personeli Furkan Derer, su ölçümü sırasında

    Denizli’de Trajedi: Sondaj Çalışmasında Elektrik Çarpması Sonucu Bir Çalışan Hayatını Kaybetti

    Denizli’nin Beyağaç ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, su ölçümü gerçekleştirmek amacıyla sondaj çalışması sırasında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden bir DESKİ personeli, 28 yaşındaki Furkan Derer oldu.

    Olay, bugün saat 15.00 sıralarında, Yeniçeşme Mahallesi’nde gerçekleşti. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı DESKİ Genel Müdürlüğü, yeni bir su kaynağı elde etmek için jeneratör yardımıyla sondaj işlemleri yürütüyordu. Bu esnada, su ölçümü yapmak üzere sondaj alanına inen genç mühendis Furkan Derer, elektrik çarpması sonucu ağır yaralandı.

    Jeneratörün devre dışı bırakılmasının ardından Derer, olay yerinden çıkartıldı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar neticesinde bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, tüm müdahalelerine rağmen genç çalışanın hayatını kurtaramadı. Furkan Derer’in cenazesi adli tıp kurumuna sevk edilirken, olayla ilgili olarak soruşturma süreci başlatıldığı öğrenildi.

    Denizli’deki bu trajik olay, iş sağlığı ve güvenliği konusundaki farkındalığın artırılması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi.