**Darıca’da Hırsızlık Olayı Kısa Sürede Aydınlatıldı**
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı, polis ekipleri tarafından hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuldu.
**Şüpheli Yakalandı**
4 Ağustos’ta gerçekleşen olayın ardından, Darıca Emniyet Müdürlüğü ekipleri kapsamlı bir çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde, hırsızlığı gerçekleştiren kişinin E.M. olduğu tespit edildi. Dün yakalanan şüphelinin iş yerinden çaldığı laptop, yazıcı, klavye ve iki kol saati, hemen sahibine geri verildi.
**Gözaltı ve Soruşturma Devam Ediyor**
E.M., gerekli yasal işlemler için Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bilgisi verildi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NİN HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDİĞİ YAZ KUR’AN KURSU, 7 HAFTALIK EĞİTİMİN ARDINDAN DÜZENLENEN KAPANIŞ PROGRAMIYLA SONA ERDİ.
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NİN HER YIL GELENEKSEL OLARAK DÜZENLEDİĞİ YAZ KUR’AN KURSU, 7 HAFTALIK EĞİTİMİN ARDINDAN DÜZENLENEN KAPANIŞ PROGRAMIYLA SONA ERDİ.