Darıca’daki Yangında Dumandan Etkilenen Baba ve Oğlu Hastaneye Kaldırıldı
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen bir yangında, 3 katlı bir binanın çatısında çıkan alevler, baba ve oğlunu hastaneye kaldırmak zorunda bıraktı.
Yangın, bugün saat 16.30 sularında Emek Mahallesi Kıble Sokak’taki bir binanın çatısında başladı. Çatıda çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Gelen ihbarlar ışığında, olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.
İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal ederek, alevlere müdahale etti ve yangını kontrol altına almayı başardı. Yangın esnasında binanın içinde kalan baba ve oğlu, yoğun duman nedeniyle olumsuz etkilendi. Sağlık ekipleri, olay yerindeki ambulansında baba ve oğluna ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ikili Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.
Olayla ilgili olarak yetkililer, yangının çıkış sebebini araştırmak üzere inceleme başlattı.

