**Darıca’da 15 Temmuz Anma Etkinliği Düzenlenecek**
Darıca’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 9. yıldönümünde, milli birlik ruhunu yeniden canlandırmak ve unutulmaması gereken bu tarihi anı yüceltmek amacıyla bir yürüyüş gerçekleştirilecek.
Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen anma programı, milletin aziz direnişinin 9. yıl dönümü vesilesiyle, şehitlerini anmak ve birlik duygusunu pekiştirmek için planlandı. Etkinlikler, 15 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Darıca Belediyesi önünden başlayacak olan Birlik Yürüyüşü ile hayata geçirilecek. Takip eden saat 21.00’de ise Dudayev Sahili Amfi Tiyatro Alanı’nda ünlü sanatçı Orhan Hakalmaz sahne alarak etkinliğin coşkusunu artıracak.
**Darıca Belediye Başkanı’ndan Davet**
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 15 Temmuz’un unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması gerektiğinin altını çizerken, “15 Temmuz, bu milletin vatanına, bayrağına ve demokrasisine sahip çıkma kararlılığının en somut örneğidir. O gece halkımız her kesimden, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden cesaretle sokaklara döküldü. Şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi ise minnetle anıyoruz. Bu büyük milletin yazdığı destanı bir kez daha hatırlamak ve birlikteliğimizi güçlendirmek için tüm hemşehrilerimizi 15 Temmuz Salı akşamı düzenleyeceğimiz yürüyüşe ve anma programımıza katılmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Haberi okuyarak, etkinliğe katılma fırsatını değerlendirin.
**Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı**
GÖLCÜK’TE DÜZENLENEN GELENEKSEL RAHVAN AT YARIŞLARI DEĞİRMENDERE KOŞUSU’NA, TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN 107 AT VE BİNİCİLERİ KATILDI.
GÖLCÜK’TE DÜZENLENEN GELENEKSEL RAHVAN AT YARIŞLARI DEĞİRMENDERE KOŞUSU’NA, TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN 107 AT VE BİNİCİLERİ KATILDI.
DERECEYE GİRENLER DÜZENLENEN TÖRENLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.
GÖLCÜK’TE DÜZENLENEN GELENEKSEL RAHVAN AT YARIŞLARI DEĞİRMENDERE KOŞUSU’NA, TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN 107 AT VE BİNİCİLERİ KATILDI.