Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi 1. Toplantısı’nda Açıklamalarda Bulundu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin 1. toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomik işbirliklerine vurgu yapan Erdoğan, hedeflerinin büyüklüğünü dile getirdi.
Hedef: 20 Milyar Dolar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, “Bu yıl 20 milyar dolara çıkmayı hedefliyoruz” dedi. Bu açıklama, Türkiye’nin uluslararası pazarlarda artan etkisini ve hedeflerini gözler önüne serdi.
Stratejik İşbirliğinin Önemi
Toplantıda yapılan değerlendirmeler, iki ülke arasındaki ticaretin ve ekonomik ilişkilerin derinleştirilmesi açısından büyük öneme sahip. Erdoğan, işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiğine de dikkat çekti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı