Çorum Belediyesi’nden BESYO Adaylarına Ücretsiz Parkur Antrenmanları Duyurusu

Çorum Belediyesi, 28 Temmuz-12 Ağustos tarihlerinde Spor Bilimleri Fakülteleri ve BESYO sınavlarına hazırlanan gençler için ücretsiz parkur antrenmanları düzenleyecek. Antrenmanlar, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek. Başkan Dr. Halil İbrahim Aşgın, gençlerin her zaman destekçisi olduklarını belirtti.

Çorum Belediyesi, 28 Temmuz-12 Ağustos tarihlerinde Spor Bilimleri Fakülteleri ve

## Çorum Belediyesi’nden Ücretsiz Parkur Antrenmanları

Çorum Belediyesi, Spor Bilimleri Fakülteleri ve BESYO sınavlarına hazırlanan gençler için 28 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz parkur antrenmanlarının düzenleneceğini duyurdu.

## Antrenmanların Detayları

28 Temmuz – 12 Ağustos tarihleri arasında Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonu’nda yapılacak olan çalışmalar, hafta içi her gün 09.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

## Eğitim için Uzman Eğitmenler

Belediye Spor İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülecek parkur programı sayesinde gençler, sınavlara benzer parkur alanında uzman eğitmenler eşliğinde birebir prova yapma imkânı bulacak. Antrenmanlar, adayların kondisyon seviyesini artırmayı ve sınav stresini azaltmayı hedefliyor.

## Başkan Aşgın’ın Açıklamaları

Gençlerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Spor Bilimleri Fakülteleri ve BESYO sınavlarına hazırlanan gençlerimize yönelik özel parkur çalışmalarımız tamamen ücretsiz. Bu imkânla gençlerimiz hem kendilerini sınayacak hem de sınav stresini atlatma şansı bulacak. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı