Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çorlu’daki Kompozit Panel Fabrikasında Palet Yangını: 4 İşçi Hastaneye Kaldırıldı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki bir kompozit panel fabrikasında, bahçedeki paletlerin yanması sonucu çıkan yangın fabrikanın binasına sıçradı. Olayda dördü dumandan etkilenen işçiler hastaneye kaldırıldı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından bir saat içinde kontrol altına alındı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki bir kompozit panel fabrikasında, bahçedeki paletlerin yanması

Çorlu’da Fabrikada Yangın: Dört İşçi Hastaneye Kaldırıldı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, kompozit panel üretimi ve alüminyum kompozit boyama hizmetleri sunan bir fabrikanın bahçesinde meydana gelen palet yangını, kısa sürede fabrikanın içine sıçradı. Yangın sonucu dumandan etkilenen dört işçi hastaneye sevk edildi.

Olay, Hatip Mahallesi Ali Osman Çelebi Bulvarı’ndaki fabrikada gerçekleşti. Fabrikanın bahçesinde bulunan tahta paletler, henüz belirlenemeyen bir sebep nedeniyle alevlendi. Alevler hızla yayılarak, fabrikaya ulaştı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi intikal etti. Ekipler, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ederek, yaklaşık bir saatlik çalışmalarının sonunda yangını söndürdü.

Yangın sonucunda fabrikada ciddi maddi hasarlar oluştu. Olay anında, yoğun dumandan etkilenen dört işçiye sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangının sebeplerini araştırmak amacıyla soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı