Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çınarcık’ta 17 Ağustos Marmara Depremi için Mevlit Töreni Düzenlendi

    Yalova’nın Çınarcık ilçesinde, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde hayatını kaybedenler için mevlit düzenlendi. Teşvikiye Yukarı Cami İmam Hatibi Harun Erdem ve diğer imamlar, kayıplar için dualar etti. Program, ikramlarla tamamlandı.

    Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenler

    Çınarcık’ta Deprem Şehitleri İçin Mevlit Töreni Düzenlendi

    Yalova’nın Çınarcık ilçesinde, 1999 Marmara Depremi’nde hayatını kaybeden depremzedeleri anmak amacıyla anlamlı bir mevlit organizasyonu gerçekleştirildi.

    Mevlit Töreninin Detayları

    Kestanelik Aile Çay Bahçesi’nde, 17 Ağustos 1999 tarihinde gerçekleşen felakette hayatını kaybedenlerin anısına düzenlenen etkinlikte, bölgedeki çeşitli camilerin imamları bir araya geldi. Teşvikiye Yukarı Cami İmam Hatibi Harun Erdem, Orta Cami İmam Hatibi Mümin Hacıoğlu ve Çınarcık Çamlık Cami İmam Hatibi Metin Karayanıkoğlu gibi isimler, mevlit ve kasideler seslendirdi. Emekli imam hatip Sedat Gökdemir ile hafız Burhan da etkinliğe katkı sağlayarak dualar etti.

    İmam Hacıoğlu’ndan Anlamlı Mesaj

    Programın ilerleyen kısmında konuşma yapan İmam Hacıoğlu, “17 Ağustos Marmara Depremi’nde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak için bir araya geldik. Bu özel etkinliği organize eden Kestanelik Aile Çay Bahçesi’nin sahiplerine teşekkür ediyoruz. Her yıl bu tarihte bir araya gelerek kaybettiklerimizi anıyoruz. Ancak unutmamalıyız ki, acılarımız devam etmekte. Bu nedenle dualarımızı eksik etmemeliyiz” ifadelerini kullandı.

    Etkinlik, imamların dualarının ardından katılımcılara ikramda bulunulmasıyla son buldu.