Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç, Parti Üyeliğinden İstifa Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç, anti demokratik uygulamalar ve milletvekillerinin tutumlarını eleştirerek istifa etti. Kılıç, kararını kendi iradesiyle aldığını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç,

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç İstifa Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı olan Sosyal Kılıç, partisiyle olan ilişkisini sonlandırdığını duyurdu.

Sosyal Kılıç, sosyal medya platformlarından gerçekleştirdiği paylaşımında, iki dönem Boyunca CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendiğini belirtti. Bu süre zarfında inandığı değerler doğrultusunda durmadan çalıştığını söyleyen Kılıç, yaşadığı olumsuzlukları da dile getirdi. “Parti içinde karşılaştığım sürekli anti demokrasi uygulamaları ve görev sürem boyunca bizlere asla aidiyet hissettirmeyen milletvekillerinin tavırları, artık Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yürütmemizi olanaksız hale getirmiştir” şeklinde konuştu.

İstifasının tamamen kendi iradesiyle gerçekleştiğini belirten Kılıç, “Bu sebeplerden ötürü Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Aydın İl Başkanlığı’ndan ve CHP üyeliğinden ayrılıyorum” ifadelerini kullandı.