Antalya’daki Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda Önemli Başarı
Antalya’da gerçekleştirilen Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda dünya ikinciliği kazanarak büyük bir başarıya imza atan Manisalı milli sporcu Cemile Aykoç, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk tarafından makamında kabul edilerek ödüllendirildi.
Ziyarete, Cemile Aykoç’un antrenörü Ediz Barış ile Muay Thai Manisa İl Temsilcisi Ahmet Demiraslan da katıldı. İl Müdürü Yunus Öztürk, uluslararası düzeyde Manisa ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden Cemile Aykoç’un başarısının, sporcunun yoğun çabası ve kararlı çalışmalarının bir sonucu olduğunu belirtti. Öztürk, “Cemile’nin bu elde ettiği başarı, ilimizin spor alanındaki yükselişinin ve doğru spor politikalarının bir yansıması. Bu kadar hırslı, hedef odaklı ve azimli sporcuların yetişmesi bizim için büyük bir sevinç kaynağı.” şeklinde konuştu.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak çeşitli branşlardaki sporculara destek sağlama çabalarını sürdürdüklerini vurgulayan Öztürk, benzer başarıların artarak devam etmesini umduğunu dile getirdi.
Milli sporcu Cemile Aykoç ise, gösterilen ilgi ve destekten dolayı İl Müdürü Yunus Öztürk’e teşekkür ederek, “Belirlediğim hedefler doğrultusunda çalışmalarımı aynı kararlılık ve inançla sürdüreceğim.” ifadelerini kullandı.