Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çekmeköy’de Modifiyeli Araçlarla Renkli Bir Festival: Car Fest 2025 Gerçekleşti

    Çekmeköy’de düzenlenen Car Fest 2025, modifiyeli araç tutkunlarını bir araya getirdi. Belediye Bahçesi’ndeki etkinlikte 300’den fazla araç sergilendi. Belediye Başkanı Orhan Çerkez, gençlerin yaratıcılığının sergilendiği organizasyonu övdü. Katılımcılardan Zahit Bakal, TOGG aracının modifikasyonunu ve gelecekteki planlarını paylaştı, Tunahan Turan ise Tofaş Doğan aracının yüksek masraflarına dikkat çekti.

    Çekmeköy'de düzenlenen Car Fest 2025, modifiyeli araç tutkunlarını bir araya

    Çekmeköy Car Fest 2025, Modifiyeli Araç Tutkunlarını Buluşturdu

    Çekmeköy Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleştirilen ‘Car Fest 2025’, modifiyeli araç tutkunlarını bir araya getirdi. Etkinlik, dronla havadan görüntülendi ve katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

    Renkli Atmosfer ve Yoğun İlgi

    Çekmeköy Car Fest, Belediye Bahçesi Kent Park’ta düzenlenerek, 7’den 70’e çeşitli yaştan binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Trafiğe kapalı bir alanda ve tüm güvenlik önlemleri alınarak gerçekleştirilen etkinlik, gençlerin özgünlüklerini ifade etmesine olanak tanıdı. Festival alanında sergilenen yaklaşık 300 modifiyeli araç, katılımcıların yoğun ilgisini çekti. Gençler, kendi emekleriyle aldıkları otomobilleri ses sisteminden boyasına kadar özveriyle modifiye ederek göz alıcı tasarımlar sundu. Etkinliğe katılan Zahit Bakal’ın modifiyeli TOGG aracı, konukların beğenisini topladı. Havalı süspansiyon ve özel jantlarla dikkat çeken araç, festivalin ilgi odağı oldu.

    Çekmeköy Belediye Başkanı’ndan Anlamlı Mesaj

    Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Burada gençlerimizin hayallerini, heyecanlarını ve emeklerini yansıtan özel bir organizasyona tanıklık ediyoruz. Güvenlik önlemlerimizi alarak düzenlediğimiz bu etkinlikte 300 araç sergileniyor. Gençler, kendi elleriyle hazırladıkları otomobilleriyle renkli bir atmosfer oluşturdu,” diyerek festivale destek veren gençlere teşekkür etti.

    Havalı Süspansiyon ve Gelecek Planları

    TOGG aracına havalı süspansiyon takan Zahit Bakal, aracında şu anda sadece başlangıç aşamasında modifikasyonlar yaptıklarını ifade etti. “Aracın üzerindeki jant ve süspansiyon değişikliklerini tamamladık. Gelecek planlarım arasında aracın rengini değiştirmek ve üzerine Türk kültürünü sembolize eden bir kurt resmi eklemek var,” dedi. Bunun yanı sıra, Bakal, “Aracım şu an Türkiye’de eşsiz bir detay taşımaktadır,” diye ekledi.

    Tofaş Doğan’ın Değeri ve Katılımcıların Anlatımları

    Yarışmaya katılan Tunahan Turan, Tofaş Doğan marka aracına yatırım yaptığını belirterek, “Bu araç 90’ların klasiği olarak burada yer alıyor. Güncel değeri 400 bin lira, kullanılan malzemelerin değeri ise 300-350 bin lira arasında. Toplam maliyetim 700-750 bin lira civarında,” açıklamasında bulundu.

    Çekmeköy Car Fest 2025, sadece modifiyeli araç tutkunlarını bir araya getirmekle kalmadı, aynı zamanda gençlerin yaratıcılıklarını sergilemesi için bir platform sundu.