Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çaycuma Devlet Hastanesi yakınlarında yangın paniği

    Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki Devlet Hastanesi yakınlarında çıkan yangın paniğe yol açtı. Çaycuma Belediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Can kaybı yaşanmazken, olayın nedeni henüz belirlenmedi. Yetkililer, sıcak havalarda dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

    Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki Devlet Hastanesi yakınlarında çıkan yangın paniğe yol

    **Çaycuma’da Yangın Paniği!**

    Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Çay Mahallesi’nde yer alan Çaycuma Devlet Hastanesi’nin alt kısmındaki otluk alanda aniden çıkan yangın, çevrede kısa süreli bir panik yaşanmasına yol açtı.

    **Olayın Detayları**

    Yangın, Doktor Sezai Öztürk Sokak üzerinde meydana geldi. Alevleri ve dumanları gören vatandaşlar, durumu hemen yetkililere iletti. İhbarlar üzerine Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın, kısa bir süre içinde kontrol altına alındı.

    Yangın sırasında herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı bildirildi. Olay sonrası çevredeki vatandaşlar, durumu büyümeden kontrol altına alındığı için rahat bir nefes aldı. Yangının çıkış sebebi henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

    **Dikkatli Olun!**

    Yetkililer, özellikle yaz aylarında sıcakların arttığı dönemlerde vatandaşları uyararak, kuru otluk alanlarda sigara izmariti gibi ihmallerin tehlikeli sonuçlar doğurabileceğine dikkat çektiler. Bu tür olayların önüne geçilmesi için herkesin dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı