Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Canik Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerine Burs Desteği Devam Ediyor

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeden üniversite kazanan tüm öğrencilere burs desteği sağlamaya devam ettiklerini duyurdu. Aralık ayı burs ödemelerinin yapıldığını belirten Sandıkçı, eğitim desteklerinin sürdürülerek öğrencilere katkıda bulunduklarını vurguladı.

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeden üniversite kazanan tüm öğrencilere

    Öğrencilere Destek Devam Ediyor

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeden üniversiteyi kazanan öğrencilere bu yıl da burs desteği verildiğini ve Aralık ayının burs ödemelerinin hesaplara aktarıldığını duyurdu.

    Kesintisiz Burs Desteği

    Başkan Sandıkçı, öğrencilere yönelik desteklerin süregeldiğine değindi ve Canik’ten üniversiteye giriş yapan her bireye burs sağladıklarını ifade etti. Üç yılı aşkın süredir üniversite öğrencilerine kesintisiz burs desteği verdiklerinin altını çizen Sandıkçı, Aralık ayı burslarının da tamamlandığını aktardı.

    Başkan, “Eğitime yönelik pek çok projenin hayata geçirildiği Canik’te, öğrencilere verilen destekleri sürdürüyoruz. Bu sene, ilçemizden üniversiteyi kazanan tüm gençlere burs sağlayarak, birnevi ailelerine de destek oluyoruz. Üç yıldır aralıksız olarak, özel bir şart olmaksızın burs desteğimizi devam ettiriyoruz. 2025 yılı Aralık ayı burs ödemelerini gerçekleştirerek, gençlerimizin eğitim masraflarına katkı sunmaya devam ediyoruz. ‘Eğitim Dostu Belediye’ unvanını taşımanın gururunu yaşıyoruz ve eğitim alanındaki farkındalığı artıran projelerimizle yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.