Çanakkale’de Oto Hırsızlığı Şüphelisi, 45 Suçtan Kaydı Olduğu İçin Tutuklandı

1 Min Read

Çanakkale’de Oto Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı

Çanakkale’de gerçekleşen araç hırsızlıklarıyla ilgili olarak bir kişi tutuklandı. Olayların ardından yapılan kapsamlı incelemelerde, şüphelinin 45 farklı hırsızlık suçundan sabıka kaydının olduğu belirlendi.

Olayın Gelişimi

8-9 Kasım tarihlerinde, iki farklı araçta camların kırılması sonucu meydana gelen ‘hırsızlık’ ve ‘mala zarar verme’ olayları Çanakkale’de büyük yankı uyandırdı. Mağdurlar B.C. ve F.A.D., çalınan eşyalar arasında iki dizüstü bilgisayar, iki bilgisayar çantası, bir markalı çanta, cüzdan ve toplamda 3 bin TL nakit bulunduğunu bildirdi.

Şüphelinin Yakalanması

Asayiş Şube Müdürlüğü, olayla ilgili olarak gerçekleştirdiği soruşturmalarda L.B. isimli şüpheliyi tespit etti. Şüphelinin, çalmış olduğu eşyaları kargo aracılığıyla göndermeye çalışırken suçüstü yakalandığı belirtildi. Ele geçirilen eşyalar, tespit edilen mağdurlara iade edilmek üzere teslim edildi.

Adli Süreç

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkan L.B., mahkemece tutuklandı. Bu olay, hırsızlıklarla mücadele kapsamında güvenlik güçlerinin yürüttüğü çalışmalardaki kararlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version