Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa’nın Kestel İlçesinde Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi, Sokaklar Sular Altında Kaldı

    Bursa’nın Kestel ilçesinde aniden başlayan sağanak yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Sokaklar ve caddeler suyla dolarken, birçok aracın sular altında kalmasına neden oldu. Vatandaşlar, su baskınlarıyla mücadele ederken belediye ekipleri müdahalede bulundu.

    Bursa'nın Kestel ilçesinde aniden başlayan sağanak yağış, yaşamı olumsuz etkiledi.

    Bursa Kestel’de Aniden Bastıran Yağmur Sorunlara Yol Açtı

    Bursa’nın Kestel ilçesinde, öğle saatlerinde aniden meydana gelen sağanak yağış, bölgede yaşamı olumsuz bir şekilde etkiledi. Kısa sürede cadde ve sokakların suyla dolmasıyla birlikte, bazı araçlar su altında kalırken, bodrum katlarını su basan sakinler büyük bir panik yaşadı.

    Sağanak Yağış Nedeniyle Taşkınlar Meydana Geldi

    Kent genelinde etkili olmaya devam eden yağış sebebiyle, Kestel’de birçok noktada rögarların taşması gerçekleşti. Bu durum, araçların su altında kalmasına ve vatandaşların ev ve iş yerlerinde biriken suları kendi çabalarıyla tahliye etmeye çalışmasına neden oldu. Ayrıca bazı bölgelerde elektrik kesintileri de yaşandığı bildirildi. Belediye ekipleri, taşkın yaşanan alanlarda acil müdahale yaparken, yağışın yoğun olduğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

    Vatandaşlar Zor Anlar Yaşadı

    Sürücülerin zorlukla ilerlediği yollar ile birlikte, suyun yükselmesi nedeniyle vatandaşların dizlerine kadar çıkan su ile mücadele ettiği gözlendi. Sular altında kalan bir mahalle sakini, “Burası Vani Mehmet Mahallesi Köprü Sokak. Burada asfaltı kazdılar yenisini yaptılar, ama asfaltın yüksekliği yetersiz kaldı. Karşı taraf daha yüksek olduğu için su burada birikiyor ve evlerimiz bu nedenle su altında kalıyor” şeklinde yaşadığı durumu aktardı.