Bursa’da Orman Yangınına Havadan Müdahale Başlatıldı
Bursa’nın Kestel ilçesinde, Ağlaşan Mahallesi’nde meydana gelen orman yangınına yönelik havadan müdahale gerçekleştirilmeye başlandı. Yangın söndürme uçakları, Gemlik ve çevresindeki su kaynaklarından su temin ederek alevlerle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yangının Yayılma Riski Artıyor
Alevlerin, Karahıdır ve İğdir Mahalleleri’nden sonra Ağlaşan Mahallesi’ne doğru ilerlemesi, yangının daha fazla yayılmaması için ekiplerin olağanüstü bir çaba göstermesine neden oldu. Yangının kontrol altına alınması için karadan yürütülen çalışmalar, havadan destek vererek daha da güçlendirildi. Yetkililer, yangının söndürülmesi için, hem karadan hem de hava araçlarıyla etkin bir koordinasyon sağlandığını ve bölgedeki önlemlerin titizlikle devam ettiğini duyurdu.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
AĞLAŞAN MAHALLESİ’NDE ETKİLİ OLAN ORMAN YANGININA HAVADAN MÜDAHALE BAŞLATILDI.
YOKUŞ AŞAĞI SÜRÜKLENEN KEPÇE, PARK HALİNDEKİ ARAÇLARI EZİP GEÇEREK BİR BİNANIN DUVARINA ÇARPARAK DURABİLDİ
YOKUŞ AŞAĞI SÜRÜKLENEN KEPÇE, PARK HALİNDEKİ ARAÇLARI EZİP GEÇEREK BİR BİNANIN DUVARINA ÇARPARAK DURABİLDİ
KARAHIDIR MAHALLESİ’NDE YAŞAYAN HÜSAMETTİN AKGÜL, YANGININ KÖYLERİNE ULAŞMA ANINI VE VERİLEN MÜCADELEYİ GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI.