Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa’da 2025-2026 Adli Yılı Törenle Açıldı

    Bursa’da 2025-2026 adli yılı törenle başladı. Bölge Adliye Mahkemesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Erol Ayyıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra birçok yargı ve adli yetkili katıldı. Tören, çelenk sunumu ve İstiklal Marşı ile başladı.

    Bursa'da 2025-2026 adli yılı törenle başladı. Bölge Adliye Mahkemesi'nde gerçekleştirilen

    Bursa’da Yeni Adli Yıl Törenle Başladı

    Bursa’da 2025-2026 adli yılı, düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

    Çelenk Töreniyle Başladı

    Bursa Bölge Adliyesi’nde gerçekleştirilen etkinlik, çelenk sunumuyla start aldı. Törende önceki yıl kaybedilenlere saygı duruşunda bulunulmuş ve ardından İstiklal Marşı’nın coşkuyla okunmasıyla devam etti.

    Önemli İsimler Bir Araya Geldi

    Törene Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz gibi önde gelen isimlerin yanı sıra, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Dr. Mesut Bilen, Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Şahin, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mahmut Şahin, Bursa Bölge Mahkemesi Başsavcısı Sadık Bölek, Bursa Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu ve Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral İdris Tataroğlu gibi önemli kamu görevlileri katıldı. Ayrıca, Bursa Barosu Başkanı Metin Öztosun, başsavcı vekilleri, hakimler, savcılar ve adliye personeli de etkinlikte yer aldı.

    Etkinlik Kokteylle Tamamlandı

    Tören, adliye bahçesinde düzenlenen bir kokteyl ile sona erdi. Bu etkinlik, adli yılın başlamasını kutlamak için önemli bir fırsat oluşturdu.