Bursa’da İstinad Duvarı Çöktü
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde inşa halindeki bir konut kompleksinin istinat duvarı çöktü. Olay anları, çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedilirken, konuyla ilgili yetkililer derhal inceleme başlattı.
Korku Dolu Anlar Yaşandı
Kaza, Nilüfer ilçesinin Kızılcıklı Mahallesi’nde gerçekleşti. Site sakinleri, istinat duvarının çökmesiyle birlikte endişeli anlar yaşadı. İlk değerlendirmelere göre, su tesisatındaki bir kaçak nedeniyle toprağın şiştiği ve bu durumun duvara baskı yaptığı belirtildi. Sakinlerin, binaya zarar gelme ihtimali dolayısıyla tedirgin oldukları gözlendi. Ancak uzmanlar, duvar ile bina temeli arasında herhangi bir bağlantı olmadığını vurgulayarak, durumu sakinleştirdi.
Güvenlik Kameraları Olayı Kaydetti
Olay anı, site çevresindeki güvenlik kameraları vasıtasıyla kaydedildi.
Belediye ekipleri, çökme olayının ardından derhal araştırmalara koyuldu. Yapılan incelemede, kolonlarda ve taşıyıcı sistemlerde herhangi bir hasar ya da çatlak tespit edilmediği bildirildi. Ayrıca, olaya karışan herhangi bir yaralanma durumunun olmadığı ifade edildi.
Donanımlı ekiplerin yaptığı detaylı incelemeler, hem bölge sakinlerine hem de yetkililere rahat bir nefes aldırdı.
BURSA’DA YENİ SİTENİN İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
BURSA’DA YENİ SİTENİN İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
BURSA’DA YENİ SİTENİN İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
SÖZLEŞMELERİ BİTEN 100 PEYZAJ İŞÇİSİ, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE (ABB) BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’A TEPKİ GÖSTERDİ.
SÖZLEŞMELERİ BİTEN 100 PEYZAJ İŞÇİSİ, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE (ABB) BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’A TEPKİ GÖSTERDİ.