Bursa Büyükşehir Belediyesi, KPSS ve Akademik Giriş Sınavı’na (AGS) hazırlanan gençlere yönelik düzenlediği ara tekrar kampıyla hem bilgi düzeyini güçlendirdi hem de sınav öncesi motivasyonu artırdı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, hayatın her alanında gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Bu çerçevede Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Uzman Kariyer iş birliğiyle KPSS ve AGS’ye hazırlanan gençlerin bilgilerini yenilemesi ve konu hâkimiyetlerini artırması amacıyla ara tekrar kampı düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi Merinos Yerleşkesi’ndeki kampa, 3 binden fazla memur adayı katılım sağladı.
Eğitim programında Bülent Gümüş tarafından genel tarih ve inkılap tarihi, Hakan Ertürk tarafından coğrafya, Elif Özeren tarafından ise anayasa dersleri verildi. Sınavlarda sıkça yer alan konuların ve güncel olayların ele alındığı eğitime katılan gençler, böyle bir organizasyonda yer almaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.
İhlas Haber Ajansı


