Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para  günlük burç yorumları,

 

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 30 HAZİRAN 2020 SALI

Koç ve yükselen koç burcu olan için hafta yeni başlangıçlar içinde girmeli ve disiplinli davranmalarının faydaları olacaktır. Bu durumları göz önünde bulundurarak planlarınızı yapın. Ayrıca aşk hayatınızda yeni bir dönem başlayacak. Evli olan koç burçları için evlilikte olan sorunları tek tek çözeceksiniz. Hemen çözülmesi mümkün olmayan sorunlar için kararlı ve sabırlı olmalısınız. Bu hafta yatırım ya da taşınmak gibi düşünceleriniz varsa değerlendirmelisiniz.

 

 


BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 30 HAZİRAN 2020 SALI


Güneş tutulmasının etkisi ile bu hafta boğa burcu ve yükseleni boğa olanlar içinde oldukları olumsuz ruh hallerinden kurtulacaklar. Uzun zamandır yaşadığınız karışık ve tahammülü olmayan olaylar sonrasında kendiniz yorun hissedeceksiniz. Ancak bu hafta bu duruma son verecek ve toparlama sürecine gireceksiniz. Elinizden geldikçe belirsizliğe kapılmadan yaşamınıza devam etmelisiniz. Kendiniz daha güvende hissedeceğiniz diyaloglara girmenizde daha iyi olacaktır. 

 

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 30 HAZİRAN 2020 SALI

İkizler burcu ve yükselen ikizler burcu olanlar bu haftaya daha enerjik başlayacaklar. Böylece duygularınızı daha net ve kesin olarak ifade edebilirsiniz. Aile içinde meydana gelebilecek sorunları çok fazla büyütmemelisiniz. Özellikle iş hayatınız ile ilgili projeleriniz varsa bunları hemen devreye sokmaktansa alt yapı hazırlamak için çalışmalar yapmanızın faydası olacaktır. Ayrıca eğitim hayatınıza daha fazla önem vermelisiniz ve 27 Haziran da Mars’ın koç burcuna geçmesi ile özgüveninizi ortaya çıkarabilirsiniz. Sosyal hayatta ve aşk yaşamınızda kaybetmiş olduğunuz ivmeyi yakalamanız mümkün olacaktır. Para kazanma konusunda sabırlı ve kararlı olmalısınız. Bunların dışında ne olacağını düşünmek yerine bazı şeyleri oluruna bırakın. 

 

 

[PAGE]

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 30 HAZİRAN 2020 SALI

Burçlar için çok önemli olan bu hafta yengeç burcu ve yükseleni yengeç burcu olanlar için burcunuzda yaşanan tutulmayla yaşamınızda yeniden başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazı durumları gereğinden daha az büyütmeli ve kendinizi yormamalısınız. Sosyal medya hesaplarını veya bir şeylerden geri planlarda durmak şu an iyi gelse de kısa süre sonra geri dönmek zorunda kalacaksınız. Ayrıca kısa süreli çözümler sizin daha fazla üzülmenize neden olacaktır. Kaygı ve endişenin yanı sıra ne yapmak istediğiniz bilmediğiniz duygular içinde olabilirsiniz. Her durumda sakin kalmak ve bu hafta sevdiğiniz insanlar ile bir araya gelmek size iyi gelecektir.

 

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 30 HAZİRAN 2020 SALI

Aslan burcu haftalık burç yorumu içinde hayattan beklentilerinizde yaşanmış olan kırgınlıklarınızı tamir etme fırsatlarını yakalayabilirsiniz. İlişkilerinizde sorunlarınızda kendinizi kandırmak yerine hayatınızda bazı durumları kendi isteğiniz doğrultusunda yönetmekten vazgeçin. İş ortamında yaşanan değişimler sizleri biraz daha umutlanmanıza neden olacaktır. Kandırmalara, dedikodulara ve yalanlara dikkat etmelisiniz. İnsanların düşüncelerine önem vermeyin ve çok yakınınızda olan güvendiğiniz kişilere danışmanızda yarar vardır. Ayrıca ilişkilerde beklentilerin farklı olduğunu anlamanızda üst üste gelmesi sizi biraz üzecektir. 

 

 

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 30 HAZİRAN 2020 SALI

Haftalık burç yorumları başak burcu için haftaya başlarken biraz daha geri plana kalmak ve yalnız olmayı terci edebilirsiniz. Psikolojik anlamda çevrenizdekileri ve ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmenizde fayda var. Yeni başlangıçların olduğu bu hafta kafanızı yoracaktır. Maddi konular bakımından aktif olacağınız bu hafta maddi sorunlarınızla alakalı risk almamaya gayret göstermelisiniz. Herkese hemen güvenmemelisiniz. Çünkü bu süreçte insanlar sizin yanlış yönlenmenize sebep olacaktır. İlişkilerde meydana gelen bir takım sorunların üstesinden gelebilir ve eski aşklardan aldığınız haberler beklentilerinizi karşılamayabilir. Sosyal iletişimlerinizin aktif olması sayesinde istediğiniz şeye ulaşmanız mümkün olacaktır. 

 

 

[PAGE]

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 30 HAZİRAN 2020 SALI

Terazi burcu olanlar haftaya çok hızlı bir şekilde giriş yapacaksınız. Eğitim ya da ticari konularda önemli fırsatları yakalamak için çaba harcıyorsanız doğru yolda ilerlemektesiniz. Şansınızı doğru yönlendirerek hayatınızı pozitif anlamda değiştirme fırsatına sahip olacaksınız. Eski aşkınız ya da ilişkileriniz ile alakalı konular gündeme gelecektir. Kendinizi anlatmak ve olayların başlaması için meyilli olmanız aynı zamanda risk almanıza neden olacaktır. Ayrıca egolarınızın kırılması ve yaşama bakış açınızın değişmesi gerekebilir. Bundan dolayı size yapılan açıklamalar sizi memnun etmeyecektir. 

 

 

 

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 30 HAZİRAN 2020 SALI

Haftaya hiç olmadığı kadar kararlı giren terazi burcu ve yükselen terazi burçları pek çok işin yola girmesi fırsatını yakalayacaksınız. İlişkilerde ya da evlilik hayatınızda ısrarcı olmaktan ve haklı olduğunuz anlatmak için gereksiz bir çaba sarf etmemelisiniz. Bu hafta yeni başlangıçlar yapacak ve sağlığınız ile ilgili beslenme şeklinize daha özen göstermelisiniz. Sizler için başarılı bir dönem ve süreç başlıyor. Hayatınızda önemli noktalarda olan baba, eş ya da patron gibi kişilerde ilişkilerinizde daha dikkatli olmalısınız. Ayrıca bazı insanlar sizi sadece anlamak istedikleri kadar anlayacaktır. 

 

 

 

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 30 HAZİRAN 2020 SALI

Yay ve yükselen yay burcu olanlar haftaya bazı konularda enerjik olarak başlarken bazı konularda ise ani düşüşlerde başlayabilirsiniz. Sorumluluklarınız ya da aileniz ile alakalı bazı kararlar verme aşamasında olabilirsiniz. Yeni bir iş olanağı sizleri sevinmenize yardımcı olan bu haftada iyimser olmanız kendiniz iyi bir yola yönlenmeniz olmanızdır. Aşk hayatınızda eski bir ilişkinize özlem duyabilirsiniz. Yapmış olduğunuz bazı haksızlıkları toplayacağınız bir hafta olabilir. Şayet siz yapılan bir haksızlık var ise bu durumu sevdiğiniz kişi ile konuşarak hal yoluna koymalısınız. 

 

 

[PAGE]

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 30 HAZİRAN 2020 SALI

Oğlak burcu ve yükselen oğlak burcu olan kişiler haftaya ilişkilerinizde meydana gelen gerginlikleri yönetmeklebaşlayabilirsiniz. Evliliğiniz, ilişkileriniz ya da ortaklığınız gibi durumlarda hayatınızın orta noktasında olabilirsiniz. Bu neden ile insanları anlamak sizin için hiç olmadığı kadar zor olacaktır. Yapmanız gereken yaşamı daha yumuşak bir yerinden yakalamaktır. Sessiz bir bekleyiş içinde olduğunuzu düşünmek sizin daha agresif hissetmenize neden olacaktır. Uzun süredir yaşamış olduğunuz stresleri tamamlayacak ve iş birliklerinizi daha iyi yerlere getireceksiniz. Aşk anlamında güvensizlik hissedeceğiniz bir hafta olabilir. Sevgi ve aşka en fazla ihtiyacınız olduğu bu günlerde hayatınıza sevgiyi katmalısınız. 

 

 

 

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 30 HAZİRAN 2020 SALI

Haftaya kova burçları kendilerini öyle bir yerde hissedecek ki hayatın sizin ne anlama geldiğiniz görme şansına sahip olabilirsiniz.  hayatınızı ve kariyerinizi bir kenara bırakıp kendiniz alıp gitmek isteyebilirsiniz. Ancak üzerinizden bu ağırlığı almalısınız. Hayatınızda yeni bir başlangıca doğru gidiyorsunuz. Kendinizi çaresiz hissedebilir ya da çaresi bir kariyer hikayesi içinde görüp köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Bu duyguların sebebi tamamen Satürn gezegeninin vermiş olduğu duygulardır. Genel olarak bu duygular yaklaşık iki yıl kadar hayatınız içinde olacaktır. Elinizden geldiğince bu hafta içinde bu duygulardan uzak durun ve açık çözümler bulmak için gayret göstermelisiniz. Her konuda sabırlı olmanın faydası vardır. 

 

 

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 30 HAZİRAN 2020 SALI

Haftaya Güneş tutulmasının etkisi ile birlikte balık burçları kendinizi yeniden yenileme ve toparlama kararı alacaksınız. Gereğinden fazla iştahınız açık olacaktır. Daha fazla fiziksel harekete geçmelisiniz. Balık burcu haftalık burç yorumlarıiçinde belirli kaygılardan kurtulmalısınız. Aşırı duygusallık ve alınganlık iş hayatınızda veya ilişkilerinizde sadece sizleri zorlayacaktır. Sizlerin üstün empati beceriniz ile her şeyin üstesinden gelmeniz mümkün olacaktır. 2020 yılının ikinci yarısını belirleyen bu haftayı iyi kullanmalı ve kendinizi acilen toparlamalısınız.

Etrafınızda yaşanacak hızlı gelişmeler sizleri şaşırtabilir. Sosyal çevrenizde gösterişli bir hayat sizleri aldatmasın. Bu dönemde gerçek dostlarınız sizlerden uzaklaşabilir. Mutlaka karşınıza çıkacak bu ışıltılı dünyaya karşı dikkatli olmalısınız.Özel hayatınız evli ve ilişkisi devam eden Balık burçları gergin enerjilerle karşılaşıyor. Bu dönemde ilişkilerde olumsuz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İlişkinizi bu hafta tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ediyoruz.  Karşınızdaki insanı dinleyerek doğru karar vermeye özen gösterin. İlişkinizde yıpratıcı etkilere sahip olan nedenlerde uzaklaşmalısınız. Ortaya çıkabilecek anlaşmazlıklar evliliğin bir parçasıdır. Eşinizi rahat hissettirmek ve aidiyet duygusunu arttırmak için mutlaka onunla daha fazla zaman geçirmeye özen gösterin. Bu dönemde birbirinize ne kadar sevdiğiniz söyleyerek ilişkinizi daha güçlü hale getirinHaftalık burç yorumu balıklar için güzel şeylere işaret ediyor.