Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para  günlük burç yorumları,

 

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ

Hafta başından itibaren sadece zamanı yaşayın. Böyle yaptığınız zaman endişelerinizden ve gerginliklerinizden tamamen uzaklaşacaksınızHaftanın ilk günlerinde dikkatinizi bozacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır sizlerirahatsız edici gelişmeler varsa bu durumda yüzleşmeniz gerekir. Hafta boyunca atacağınız her adım sizleri çok daha iyi duruma getirecektir. Dedikoducu insanlardan uzaklaşacak ve huzur bulacaksınız.

Performansınız hafta boyunca yüksek seviyelerde olacak. Sağlık konusunda da ise dikkatli olmanız gerekir.  Eğer evliyseniz mutlu bir gelecek sizleri bekliyor. Gezegenlerin yansıttığı enerji sizleri daha da güçlendirecekBekarlar için bu zamanlar aşk hiç beklemediğiniz yerden gelebilir.

 

 

 


 

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ


Bu hafta boğa burcuna sahip kişiler enerjileri ile ön plana çıkıyor. Boğa’lar bu zamanlarda iletişim sorunları yaşayabilir. Bu nedenle dikkatli bir şekilde konuşmanız gerekir. Ayrıca yakın zamanda seyahate çıkabilirsinizÖdeme konusunda zorlu bir süreç sizleri bekliyor. Haftanın ilerleyen günlerinde zamanla bu sıkıntıları tamamen aşacak, feraha erişeceksiniz. Bu hafta evli ya da ilişkisi devam eden Boğalar daha fazla romantik anlar yaşayabilecek. Bekar ve ilişkisi devam eden Boğa’lar ise biraz hayal kırıklığı yaşayabilir.

 

 

 

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ

İkizler burcunda ilişkiler bu hafta daha da ön plana çıkıyor. Bu dönemde herkese adil şekilde davranmaya çalışın. Çünkü anlaşmazlık durumu ortaya çıkabilir. Anlık kararlar alarak birbirinizi üzmemelisiniz. Bunun yerine dinleyin ve yapıcı davranmaya özen gösterin.

Bu zamanlarda önemli kararlar alabilirsiniz. Evlilik dahil olmak üzere uzun vadeli ve kapsamlı kararlarınızı şimdilik ertelemenizi öneriyoruz. Bu hafta boyunca gelirlerinizi daha da arttıracaksınız. Yatırım konusunda kararsız kalırsanız mutlaka işinin uzmanlarından tavsiyeler alabilirsinizİkizler haftalık burç yorumu bu hafta tamamen sizlerin yanında oluyor.

 

 

[PAGE]

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ

Bu hayatınızda bu hafta olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendi işinizin sahibiyseniz yakın zamanda uzun vadeli bir anlaşma yapabilirsinizAyrıca anlaşma ya da iş birlikleri ile ilgili olarak gecikmelerle karşılaşabilirsinizBu dönemde biraz sabretmenizi tavsiye ediyoruz. Finansal kararlar alırken mümkün olduğu kadar dikkat etmeniz gerekir. Önemli yatırım planlarınızı yapmak yerine birikimlerinizi arttırmaya odaklanabilirsiniz.

Bu dönemde sağlığınız bozulabilir. Bekarlar arzu ettiğiniz ettikleri uzun ilişkileri bu hafta da bulamıyor. Kozmosun olumlu sinyaller göndermesini beklemeniz gerekiyor.

 

 

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ

Kariyerinizde büyük zorluklarla karşılaşabilirsinizKararlı yapınızla mutlaka başarıyı yakalayabileceksiniz. Bu dönemde kendinizi geliştirmeye özen gösterinEğer birlikteliğinizi evliliğe taşıma kararı aldıysanız hemen uygulamaya koyabilirsiniz. Evli ve ilişkisi devam eden Aslan’lar sizde sevginizi ifade etmekten korkmamalısınız. Bu zamanda hasta olma korkusu yaşayabilirsiniz. Bu korkuyu önlemek istiyorsanız kendinize biraz daha dikkat etmeniz gerekir.

 

Twitburc Astrolog Zeynep Turan Haftalık Burç Yorumları ( 25 Mart - 31 Mart 2024 ) Haftalık Burçlar Twitburc Astrolog Zeynep Turan Haftalık Burç Yorumları ( 25 Mart - 31 Mart 2024 ) Haftalık Burçlar

 

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ

Çok ilginç fırsatlarla karşılayabilirsinizBu hafta çok dikkatli olmanız gerekir. Hafta başında karlı bir anlaşmayı kaçırabilirsiniz. Fakat bu şartlar yakında yine karşınıza çıkacaktır. Bu hafta boyunca işinizle ilgili konularda ayrıntılara dikkat etmenizi öneriyoruz. Özel yaşamınızda ise kıskançlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızda ise sindirim sistemi ile ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Diyet yapıyorsanız lif açısından zengin yiyecekler tüketmeye özen gösterin.

 

 

[PAGE]

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ

Ertelemiş olduğunuz kararları artık uygulayabilirsiniz. Bu hafta sizler için pozitif bir şekilde geçiyor. Çok çalışarak emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alabileceksiniz. Ev ile alakalı yatırım planları da yapabilirsiniz. Bu dönemde karşınıza ufak tefek pürüzler çıkabilir. Ama yine de başarıyı kolayca yakalayabilirsiniz

 

 

 

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ

İş hayatınızda yorucu sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda sizden istenilen beklenilenler daha da artacaktır.Bu da daha fazla yorulmanıza neden olabilir. Bu hafta özellikle iş konusunda risk almamanız tavsiye edilir. Bu dönemde zorlu bir sürecin üstesinden gelebilir kendi işinizin sahibi olabilirsiniz. Bu hafta uzun zamandır görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızla bağlantı kuracaksınız.  Bu dönemdeilişkiler konusunda olumlu gelişmeler bulunmuyor. Evli ve ilişkisi devam eden Akrepler de bu hafta bazı sorunlarla karşılaşabiliyor. İşiniz ile ilgili kısa gezi ya da seyahatler de olabilir.

 

 

 

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ

Bu hafta yengeç burçları kendilerine yeni bir kariyer ya da yetenek edinebilirİkili ilişkiler bu hafta sizler için olumlu geçiyor. Kalbi boş olan Yay burçları ise yeni arkadaşlıklar kurabilir. Bu hafta yapacağınız yeni başlangıçlara dikkat etmeniz gerekiyor.

Bu hafta hızlı gelişmeler telaşlı olmanız eden olabilir. Geçtiğimiz dönemlere göre çok daha pozitif hissedeceksinizBu hafta kısa yolculuklar ile iş ve kazanç potansiyelinizi daha da genişletebilirsiniz. Evli ve ilişkisi devam eden yayların ise bu dönemde dikkatli olmaları gerekir. Pişman olacak kararlar almadan önce bir kez daha düşünmenizi tavsiye ediyoruz.

 

 

[PAGE]

 

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ

Bu hafta sorunlarınız azalmaya başlıyor. Maddi ya da kariyer hayatınızda somut bir değişiklikle karşılaşmıyorsunuz. Hafta boyunca içinde bulunduğunuz zamanın tadını çıkarmalısınız. Her şeye rağmen bu hafta iyiliğinizi suiistimal edecek kişilerden uzak durmalısınız. Çevrenizde bulunan bu insanlara fazla fırsat vermeyin. İşyerinizde çalışma arkadaşlarınıza borç verirken biz kez daha düşünün. Sağlığınız ile ilgili hassasiyetler bu hafta da devam ediyor belki de son birkaç haftadan beri süre gelen hastalığınız halen devam ediyor. Oğlak burcu haftalık burç yorumu şu zamanlarda olumlu geçiyor.

 

 

 

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ

Maddi olarak olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Gelirinizi artırmanıza yardımcı olacak doğru yönde ilerlemeler sizleri daha da mutlu edecekBu hafta daha fazla çalışmaya da hazır olmanız gerekir. Şu zamanlardan uykusuzluk problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Bu dönemlerde ilginç deneyimlerle karşılaşabilir ve hayata bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Özel hayatınızda sürprizlerle karşılaşmaya hazır olun.  Yaşanan zorlukları arkanızda bırakabilmek için daha fazla çalışmaya özen gösterin.

 

 

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU 29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ

Bu hafta hobi ve tutkularınızı daha iyi yansıtabilirsiniz. Yaratıcı bir etkinlik için bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Bu zamanlarda ruhunuzu yenilemek için kendinize fırsat verebilirsinizÖzellikle işle ilgili konularda sizleri olumlu gelişmeler bekliyor olacak. Kontrollü olduğunuz zamantanıştığınız yeni insanlardan büyük faydalar görebilirsinizYine de her duruma karşı insanlara fazla güvenmemeli vekarşınızda ki kişileri test etmelisiniz. Bu dönemlerde yanlış insanlarla tanışıp sizi zarara uğratacak sıkıntılarla karşılaşmamaya özen gösterin.

Etrafınızda yaşanacak hızlı gelişmeler sizleri şaşırtabilir. Sosyal çevrenizde gösterişli bir hayat sizleri aldatmasın. Bu dönemde gerçek dostlarınız sizlerden uzaklaşabilir. Mutlaka karşınıza çıkacak bu ışıltılı dünyaya karşı dikkatli olmalısınız.Özel hayatınız evli ve ilişkisi devam eden Balık burçları gergin enerjilerle karşılaşıyor. Bu dönemde ilişkilerde olumsuz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İlişkinizi bu hafta tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ediyoruz.  Karşınızdaki insanı dinleyerek doğru karar vermeye özen gösterin. İlişkinizde yıpratıcı etkilere sahip olan nedenlerde uzaklaşmalısınız. Ortaya çıkabilecek anlaşmazlıklar evliliğin bir parçasıdır. Eşinizi rahat hissettirmek ve aidiyet duygusunu arttırmak için mutlaka onunla daha fazla zaman geçirmeye özen gösterin. Bu dönemde birbirinize ne kadar sevdiğiniz söyleyerek ilişkinizi daha güçlü hale getirinHaftalık burç yorumu balıklar için güzel şeylere işaret ediyor.