Koç burcu günlük, Boğa burcu günlük, İkizler burcu günlük, Yengeç burcu günlük, Aslan burcu günlük, Başak burcu günlük, Terazi burcu günlük, Akrep burcu günlük, Yay burcu günlük, Oğlak burcu, Kova burcu ve Balık burcu aşk iş para günlük burç yorumları,

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

 

28 Mayıs Günü Astrolojik Yorumu
 
Günlük Yorum


Koç Burcu 

Koç burcu artık bugünden itibaren kariyer anlamında hayatında yeni bir döneme başlayacaktır. Bu dönemle birlikte aldığı bütün kararlar özgürleşecek ve yeni atılımlara sebep olacaktır. Yeni atılımlarla birlikte kendine yepyeni bir düzen kurarak hayatındaki farklı yönleri keşfedecektir. Eski halinden çıkarak yepyeni bir düzene giren koç burçları haftaya olumlu ve güzel başlamaktadır. Son zamanda yaşadığı bütün sıkıntıları kenara atarak yeniden doğmuş gibi hissedecek ve bu doğrultuda ilerleyecektir.



Boğa Burcu

Çok uzun zamandır çocuksu neşesini kaybeden boğa burçları artık olgunlaşma evresinden çıkarak yeniden çocuk olmak için elinden geleni yapacaktır. Bu şekilde çocukluğunun gelişmesi ile birlikte kendini bulacak ve bunun meyvelerini en yakın zamanda toplayacaktır. İçerisinde bulunduğu duruma bir türlü adapte olamayan boğa burçları artık bu duruma bir dur diyecektir.

Şekilde hayatında yepyeni bir düzen isteyen ve bu doğrultuda ilerleyecek olan boğa burçları sorumluluk almayı dönem dönem ihmal edecektir. Özellikle bugün hayatı ile ilgili alacağı yeni kararlar mucizelere sebep olacaktır.

 



İkizler Burcu

Bugün ikizler burcu sonlandırdıkları ilişkiler ile ilgili aileleriyle konuşacaktır. Neden ilişkilerini bıraktıkları Ne konuda desteğe ihtiyacı olup olmadıkları gibi mevzular gündeme gelecektir. Son dönemlerde ikizler burcu hayatının kendi elinden kayıp gittiğini hissetse de böyle durumun olmadığını yakındaki destekleri sayesinde anlayacaktır.

Bu sıralar geleceğini ihmal eden ikizler burcu için gelecek kuşkuları ve endişeleri yer alacaktır. Yapması gerekenlerinin farkına varacak duygusal anlamdaki tüm planların erteleyecek ve kendini tamamen kariyere verecektir. Bu konuda yeni fikirler açık olacak iş değişikliği yaşayabilmektedir.

 

[PAGE]



Yengeç Burcu

Uzun zamandır yaşadığı ve hayatında sürekli soruna neden olan iletişimle ilgili sıkıntılar artık titizlikle çözülecektir. Bildiklerini içinde saklayıp herkese açmama gibi kavramsal duyguları edinecektir. Son zamanlarda yaşadığı odaklandığı duygusal düşünceler ve etkenler onu olumsuzluğa götürse de yeni yol arayışlarında bulunacaktır. Çoğu zaman kendini anlaşılmaz ulaşılmaz gibi hissetse de bu gibi olumsuz düşüncelerden erkenden çıkacaktır.

Yengeç burçları yapı itibariyle de duygusal olan bir burç ailesi olduğu için hayatında yaşadığı her türlü olumsuzluktan çok çabuk etkilenip gardını indirmektedir. Bugün de birlikte duygusallık daha ağır basarak kariyer anlamda yaptığı bütün hedeflerden uzaklaşıp yanlış kararlar verebilmektedir. Bu yüzden yengeç burçları bu sıra karar verirken iki kere düşünüp hareket etmelidir.

 



Aslan Burcu

Özgürlüğe karşı direnen ve özgürlüğünü ihlal eden her şeyi hayatından çıkaran aslan burçları yeni enerjisi ile yıkımlar yaşamaktadır. Bu süre zarfında herhangi bir uyarıyı öfkeyi dikkate almadan kontrollü yitirme gibi problemler gün yüzüne çıkmaktadır. Aslan burçları bugün değer verdiği birçok kişiyi kırabilmektedir. Bu sebepten dolayı muhakkak gün içerisinde yapacağı tartışmalardan kavgalardan uzak durmalı ve kendini geri planda tutmalıdır.

Böyle daha az kişiyi kırarak kötü sonuçların doğmasını engellemiş olmaktadır. Aslan burçlarında son zamanlarda sürekli olumsuzluklar hakim olmaktadır. Patlamak için gün sayan aslan burçları kendini dizginleyip sakin bir yapıya geçmelidir. Önümüzdeki birkaç gün boyunca kesinlikle aynı çıkışlar ve ani tepkilerden kaçınmalıdır.

 


Başak Burcu

Başak burçları eskide kalan ve ilişkisi bitmiş ikili ilişkilere yeniden geri dönmek isteyecektir. Son bir şans adı altında bugün eski partnerlerini arayarak geri dönüş sağlayabilmektedir. Bunun yanında önceden yaptığı bir hatadan pişman olup partnerinden özür dileyebilmektedir. Başak burçlarına bugün ikili ilişkiler daha ağırlık verilmektedir.

İkisinde emek vermeyip pişman olduğu her şey için yeni başlangıçlar adı altında kolları sıvayacaktır. Partnerlerinin ikna etme özellikleri sayesinde bugün birçok başak burcu yeni ilişkilere başlayacaktır. İş hayatı konusunda da öncesinde yapılan plan ve programlar bugün biraz aksaya bilmektedir.

[PAGE]



Terazi Burcu

Terazi burçları son zamanlarda fazlasıyla kararsız bir döneme girmiş bulunmaktadır. Hayatının nereye gideceğini bilemeyen hangi kararın doğru hangi kararın yanlış olduğunu kestiremeyen terazi burçları hep mantıklarını dinledikleri için aklı kalplerinde kalmaktadır. Son birkaç aydır hayatlarında yepyeni bir sayfa ya da başlangıç yapmak isteyen bu burç sahipleri önümüzdeki birkaç ay içerisinde yeni başlangıçlar yaşayacaktır.

Terazi burçlarının gündeminde şu sıralar sadece maddiyat bulunmaktadır. Ailesiyle yaşadığı birkaç problem yüzünden kendini bir taşın altında kalmış ve yapayalnız hissetmektedir. Terazi burçları bu sıralar gördükleri rüyalara ve işaretlere dikkat ederek bunlara göre hareket etmelidir. Bugünden itibaren yaşayacağı birkaç günü iyi bir şekilde değerlendirilmelidir.

 

[PAGE]



Akrep Burcu

Akrep burcu hayatında artık yepyeni başarılara imza atacaktır. Hayatında hep Gizem yaratmak isteyen akrep burçları artık bunu yapmamalı ve önlerine bakmalıdır. Geçmiş ile ilgili kafasını sürekli kurcalayan ve hep aynı yere odaklanan akrep burçları bu huylarından yakın zamanda vazgeçecektir.

Yapılan yanlışları ve hataları artık geride bırakarak hayatına yepyeni bir şekilde yön verecektir. İş durumları ile ilgili de yaşadığı bir takım olaylardan sonra büyük dersler alan bu burç sahiplerinin yeni rota çizmesi gerekmektedir. Genellikle her şeyin en kötüsünü düşünen bu burca sahip kişiler bu huylarını bir kenara bırakarak pozitif düşünce tarzına yönelmelidir.



Yay Burcu

Yay burçları bu dönemden itibaren evlilik nişan ciddiyet gibi konular için partnerleri ile birlikte yeni adımlar atacaktır. Pürüzlü giden ilişkiler artık netleşecek ve hayallerine kavuşacaktır. Önceliği kendine verecek olan yay burçları net ve gerçekçi ilişkiler için kollarını sıvayacaktır.

İş konusunda kafa karışıklığı yaşayan teklifleri değerlendiren yay burçları yakın zamanda istikametini belirleyecek ve o yönde ilerleyecektir. Ailesine zaman ayırmayan sürekli depresif bir moda takılan burç sahibi kişiler artık bu halinden çıkacak yeni stil ve tarzlar edinecektir.

 

[PAGE]



Oğlak Burcu

Dışarıdan buz içeriden sıcak görünen bu burcun sahipleri hayatlarında kariyer anlamında büyük işler başaracaktır. Taşınma iş değişikliği il değişikliği gibi mevzular gündeme gelecek ve hayatında büyük bir yön değişimine sebep olacaktır. Uzun zamandır şans vermediği kişilere şans verecek ve onları doğru ya da yanlış olarak tartacaktır.

Hayatında hep bir tık önde olan mantığı birazcık geriye gidecek kalbinin sesine derse bunu yapmak için çabalayacaktır. Yaşadığı iş temposundan dolayı aksattığı kişilerle ilgilenecek ve gönül alacaktır. Son zamanda birkaç tartışmanın içerisinde kalabilmektedir. Elinden geldiğince bu konulardan uzak durmalı sözlerini sakınmalıdır.

Kova Burcu

İş konusunda uzun zamandır başarılar yakalayan kova burçları gelir seviyesini yükseltecek hayatında bazı konularda risk alacaktır. Elindeki imkanlar uzun vadede sonuç verecek olsa da planları aksamayacak ve hızlı hareketlerde bulunacaktır. Aşk konularını artık öteleyen yaşadığı olaylardan ders çıkaran kova burçları sürekli maddiyata odaklanmaktadır.

Yönetici gezegeni Uranüs olan burç sahibi kişiler özgür olmayı sevdikleri için hayatına bir süre kimseyi almayacaktır. Eskiye dayalı sürekli kafasında kuran ruh halinden çıkacak kendini başka alanlara adayacaktır.

Balık Burcu

Aşk hayatı uzun zamandır sakin olan su grubu elementi üyesi olan balık burçları artık aşk hayatında bir hareketlenme olayları gibi olaylara maruz kalacaktır. Her zaman kalbini dinleyen balık burçları artık mantığını ve planda tutacaktır. Eksiklerini biçme zamanı balık burçları için gelmiş bulunmaktadır. Bugün hiç beklemediğin yerden bir telefon ya da bir mesaj alabilmektedir.